Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Folioilmapallo Pyjamasankarit Kolli

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Folioilmapallo Pyjamasankarit Kolli

(0)
Kirjoita arvostelu
4,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partykungen
Oscar tai Kolli, jollaiseksi hän muuttuu yöllä kun hänestä tulee yksi kolmesta Pyjamasankarista. Hänellä on päällään sininen puku sekä kissankorvat ja häntä. Kollilla on superkuulo ja hän on todella hyvä juoksija. Valitettavasti hän pelkää vettä. Hän on Pyjamaryhmän johtaja. Tämä cool ilmapallo esittää Kollia. Ilmapallo on melkein metrin korkea. Täydellinen juhlakoriste

Folioilmapallo Pyjamasankarit Kolli sisältää yhden folioilmapallon, joka on pyjamasankari Kollin muotoinen. Ilmapallo on 93 cm korkea ja sen voi täyttää ilmalla tai heliumilla. Lentoaika heliumilla on jopa seitsemän päivää. Ilmapallossa on itsesulkeutuva venttiili.

Ilmapallo tarvitsee noin saman verran heliumia kuin 5 kpl á 25-30 cm kokoista lateksi-ilmapalloa.

Myydään kappaleittain.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.