Palaa ylös
Black Friday

Kaikki tarjoukset

For The Girls Juhlapeli

1 / 1

For The Girls Juhlapeli

39,90
Tässä on peli, joka vie polttarit ja tyttöjen illat vieläkin juhlavammalle tasolle! Tämä laatikko on kokoelma hauskimpia bilepelejä, joten se on osa juhlia, joissa sinä ja tyttöjengi haluatte päästä lähemmäksi toisianne ja luoda upeita muistoja.  Fo
Lue lisää
Tässä on peli, joka vie polttarit ja tyttöjen illat vieläkin juhlavammalle tasolle! Tämä laatikko on kokoelma hauskimpia bilepelejä, joten se on osa juhlia, joissa sinä ja tyttöjengi haluatte päästä lähemmäksi toisianne ja luoda upeita muistoja. 

For The Girls Juhlapeli on sekoitus 5 tyypillistä bilepeliä, kuten Jag Har Aldrig ja haasteita. Sitä pelataan heittämällä noppaa, jossa on eri värejä, ja saamasi väri näyttää, mistä 5 korttipinosta (jotka kaikki edustavat erilaisia ​klassisia bilepelejä) sinun tulee ottaa pelikortti. Kortissa lukee jotakin tekemistä, jotkut kortit koskevat vain sen lukijaa ja jotkut koko ryhmää. Jokaisesta käytetystä kortista saat pisteen ja eniten pisteitä kerännyt pelaaja voittaa. Peli on englanninkielinen ja vaatii vähintään 3 pelaajaa. 

  • Kieli: Englanti
  • Pelaajia: Yli 3 kpl 
  • Ikä: Yli 18 vuotta 
  • Pelin kesto: 30-90 min
  • Peligenre: Juhlapeli, seurapeli
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja