Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ikäviltti Vauvoille

19,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Anna erityisten hetkien kestää ikuisesti tällä vauvojen ikäviltillä! Vauvasi tulee rakastamaan viltillä makoilua, koska sen pinta on niiin pehmeä ja mukava. Sillä aikaa kun pikkuinen lepää ja viihtyy, voit ottaa hienoja kuvia ja säilyttää ne tulevaisuuteen.

Ikäviltti Vauvoille sisältää valkoisen viltin pehmeästä polyesterimateriaalista. Laitat vauvasi pehmeälle viltille, sitten otat renkaan, joka merkkaa numeroa, ota sitten nuoli ja osoita sillä joko Days, Weeks, Months tai Years riippuen siitä, kuinka vanha vauvasi on. Oikein hauska lahja annettavaksi uudelle äidille, itsellesi tai joululahjaksi jollekin, jolla on lapsia.

  • Materiaali viltti: Polyesteri
  • Materiaali tarvikkeet: Puu
  • Mitat viltti: 100 x 100 cm
  • Sisältyy: Viltti, puinen rengas sekä puinen nuoli

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.