Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ilmapallokaari Deluxe Metalli

1 / 1

Ilmapallokaari Deluxe Metalli

399,90 €
Ilmapallokaari on jotain todella fantastista, mikä tekee juhlasta tai kutsuista ainutlaatuisen. Aseta ilmapallokaari esimerkiksi sisääntuloon, olohuoneen keskelle tai kotisi ulkopuolelle ja tee juhlasta muistamisen arvoinen. Päätät itse mitkä ilmapal
Lue lisää
Ilmapallokaari on jotain todella fantastista, mikä tekee juhlasta tai kutsuista ainutlaatuisen. Aseta ilmapallokaari esimerkiksi sisääntuloon, olohuoneen keskelle tai kotisi ulkopuolelle ja tee juhlasta muistamisen arvoinen. Päätät itse mitkä ilmapallot ja mitkä värit haluat. Kaarta voi käyttää useita kertoja - täydellinen, kun on opiskelija- ja juhannusjuhla lähellä toisiaan.

Ilmapallokaari Deluxe Metalli on korkealaatuinen ilmapallokaari ilmapallojen kiinnittämiseksi ja käytettäväksi esimerkiksi kaste- tai syntymäpäiväjuhlassa, juhannuksena, valmistujaisissa tai babyshowerissa. Ilmapallokaari sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pituus on 3 metriä ja korkeudeksi tulee 2,5 metriä. Lasikuitutangot on linkitetty (narulla) helpon ja nopean asennuksen tekemiseksi.

Toimitetaan täydellisenä pahvilaatikossa ruotsin- ja englanninkielisten käyttöohjeiden kanssa.

Huomaa, että ilmapallot eivät ole mukana, vain kaari kuuluu ostokseen!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .