Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Ilmapallokombo Sininen/Keltainen/Valkoinen

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Ilmapallokombo Sininen/Keltainen/Valkoinen

(0)
Kirjoita arvostelu
4,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partykungen
Yksi suosituimmista väriyhdistelmistä Ruotsissa on yllättäen sininen, keltainen ja valkoinen. Sen takia olemmekin koonneet ilmapallopakkauksen, joka sisältää juuri ne värit.

Ilmapallokombo Sininen/Keltainen/Valkoinen on sekalainen pakkaus sinisiä, keltaisia ja valkoisia ilmapalloja. Lateksi-ilmapallot on helppo täyttää, ja ne sopivat yhtä hyvin niin lattialle kuin kattoonkin. Täydellisiä ylioppilasjuhliin, juhannukseen tai kansallispäivään. Leijumisaika heliumilla täytettynä n. 6 tuntia.

Toimitetaan 15-pakkauksessa.

Suosittelemme lateksi-ilmapallojen täyttämistä ilmapallopumpun avulla, jotta ne eivät voi räjähtää kasvoille.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.