Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ilmapallokonfetti Kolmiulotteinen Musta

1 / 1

Ilmapallokonfetti Kolmiulotteinen Musta

89,90 €
Musta konfetti on kiva juhlakoristeeena halloweenjuhlassa. Voit täyttää parvekkeen konfetilla, mutta voit myös ripotella sitä suoraan pöydälle. Yhdistä mielellään mustien lautasliinojen kanssa ja miksi ei mukaan mahtuisi muutama hämähäkki tai pääkall
Lue lisää
Musta konfetti on kiva juhlakoristeeena halloweenjuhlassa. Voit täyttää parvekkeen konfetilla, mutta voit myös ripotella sitä suoraan pöydälle. Yhdistä mielellään mustien lautasliinojen kanssa ja miksi ei mukaan mahtuisi muutama hämähäkki tai pääkallokin?

Ilmapallokonfetti Kolmiulotteinen Musta sisältää pyöreää, mustaa konfettia, joissa on kolmiulotteinen vaikutelma. Konfetti on valmistettu folioidusta paperista ja jokaisen konfetin koko on noin 1 cm. Konfettia voi käyttää ilmapalloihin, mutta myös pöytäkoristeena. Valitse joko 15 g konfettia pussissa tai 1 kg konfettia purkissa.

Myydään yksittäin ja on saatavana kaksi kokoa; 15 g pussissa tai 1 kg purkissa.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .