Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ilmapallokonfetti Kulta

1 / 1

Ilmapallokonfetti Kulta

89,90 €
Täytä ilmapallot ylellisellä kultakonfetilla ja koristele sillä sitten juhlahuoneisto ympäriinsä. Täydellistä häihin, syntymäpäivä -tai uudenvuodenjuhlaan! Konfetti on myös tyylikästä pöytäkoristeena. Ripottele se yksinkertaisesti suoraan pöydälle ja
Lue lisää
Täytä ilmapallot ylellisellä kultakonfetilla ja koristele sillä sitten juhlahuoneisto ympäriinsä. Täydellistä häihin, syntymäpäivä -tai uudenvuodenjuhlaan! Konfetti on myös tyylikästä pöytäkoristeena. Ripottele se yksinkertaisesti suoraan pöydälle ja erikoisen tyylikästä tulee, jos yhdistät muiden kullanväristen juhlatarvikkeiden kanssa.

Ilmapallokonfetti Kulta sisältää pyöreää kullanväristä, foliopaperista valmistettua konfettia. Jokaisen konfetin koko on noin 1 cm. Konfettia voidaan käyttää ilmapalloissa, mutta myös pöytäkoristeena. Valitse joko 15 g konfettia pussissa tai 1 kg konfettia purkissa.

Myydään yksittäin ja on saatavana kaksi kokoa, 15 g pussissa tai 1 kg purkissa.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .