Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ilmapallopilari Deluxe Metalli

1 / 1

Ilmapallopilari Deluxe Metalli

89,90 €
Luo vuoden juhla tämän fantastisen ilmapallopilarin avulla. Täytä se kauniilla ilmapalloilla kutsujen/juhlan mukaan ja aseta pilari olohuoneeseen, nurmikolle, sisääntuloon tai miksi ei keittiöön ja anna vieraittesi nauttia tekemästäsi kauniista koris
Lue lisää
Luo vuoden juhla tämän fantastisen ilmapallopilarin avulla. Täytä se kauniilla ilmapalloilla kutsujen/juhlan mukaan ja aseta pilari olohuoneeseen, nurmikolle, sisääntuloon tai miksi ei keittiöön ja anna vieraittesi nauttia tekemästäsi kauniista koristeesta. Sopii täydellisesti polttareihin, babyshoweriin, valmistujaisiin, juhannusjuhliin, joulu- ja uudenvuodenjuhliin, syntymäpäiväkutsuille, häihin ja paljoon muuhunkin.

Ilmapallopilari Deluxe Metalli soveltuu ammattimaiseen käyttöön. Maksimikorkeus on noin 180 cm. Yhdistä tangot kiertämällä haluttuun korkeuteen. Pysyy pystyssä tukevasti mukana tulevassa jalassa ja sopii ulkokäyttöön, mutta myös sisätiloihin. Ilmapallot eivät ole mukana, mutta ne voi tietenkin lisätä ostokseen. Pilari on valmistettu metallimateriaalista.

Toimitetaan täydellisenä pahvilaatikossa ruotsin- ja englanninkielisten käyttöohjeiden kanssa.

Huomaa, että ilmapallot eivät ole mukana, vain kaari kuuluu ostokseen!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .