Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ilmapallopumppu Vyöllä

1 / 1

Ilmapallopumppu Vyöllä

199,90 €
Juhlatilojen täyttäminen ilmapalloilla on hauskaa sekä suurille että pienille. Mitä tulee juuri ilmapalloihin, tuntuu aina siltä, että sanontaa "mitä enemmän, sitä parempi" voidaan pitää nyrkkisääntönä! Ilmapallot ovat nimittäin sekä hauskoja että ko
Lue lisää
Juhlatilojen täyttäminen ilmapalloilla on hauskaa sekä suurille että pienille. Mitä tulee juuri ilmapalloihin, tuntuu aina siltä, että sanontaa "mitä enemmän, sitä parempi" voidaan pitää nyrkkisääntönä! Ilmapallot ovat nimittäin sekä hauskoja että koristeellisia ja sitä tulee aina erittäin iloiseksi niiden keskellä. Erityisesti juhlissa niitä pitäisi aina olla mukana. Joskus voit kuitenkin hengästyä ja tuntea huimausta niiden kaikkien puhaltamisesta ja lisäksi se saattaa viedä paljon aikaa. Mutta ilmapallopumpun avulla ongelmasi häviävät ja voit saada suuren määrän ilmapalloja täytetyksi alta aikayksikön.

Ilmapallopumppu Vyöllä auttaa sinua täyttämään seuraavat kekkerit ilmapalloilla. Pumpun ansiosta vältyt puhaltamasta ne itse ja vyön avulla on pumppu myös kätevä käyttää.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .