Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Ilmapalloviirinauha Student Suuri Sininen

1 / 1

Ilmapalloviirinauha Student Suuri Sininen

39,90 €
Koristele ylioppilasjuhlaa varten kuin aito ammattilainen tänä vuonna! Kun hankit tämän jättisuuren ylioppilasviirinauhan, joka koostuu lähes metrin korkuisista sinisistä kirjainilmapalloista, olet päässyt jo pitkälle koristelussasi. Osta lisäksi hel
Lue lisää
Koristele ylioppilasjuhlaa varten kuin aito ammattilainen tänä vuonna! Kun hankit tämän jättisuuren ylioppilasviirinauhan, joka koostuu lähes metrin korkuisista sinisistä kirjainilmapalloista, olet päässyt jo pitkälle koristelussasi. Osta lisäksi heliumia niiden täyttämiseen saadaksesi erityisen vaikuttavan ilmapalloviirinauhan, joka leijuu upeasti!

Ilmapalloviirinauha Student Suuri Sininen koostuu seitsemästä kirjainilmapallosta värissä sininen metallic, á noin 95 cm korkeat (puhallettuina), jotka yhdessä muodostavat sanan “STUDENT”. Mukana tulee yhteensopiva sininen ilmapallonaru, joten voit ripustaa ilmapallot viirinauhaksi, kun täytät ne ilmalla. Ilmapalloissa on pienet silmukat, joiden läpi pujotat helposti ilmapallonarun. Tai osta lisäksi heliumia ja ilmapallopaino, jos haluat niiden leijuvan.

  • 7 kirjainilmapalloa, jotka muodostavat sanan “STUDENT”
  • 20 metriä sinistä ilmapallonarua sisältyy hintaan
  • Väri: Sininen Metallic
  • Mitat: noin 90-95 cm korkeat puhallettuina
  • Itsesulkeutuvat venttiilit
  • Osta lisäksi heliumia ja ilmapallopaino, jos haluat niiden leijuvan
  • Leijumisaika heliumilla: noin viikko
  • HUOM! Jos täytät ilmapallot tavallisella ilmalla: Voit täyttää ilmapallot ainoastaan tavallisella käsikäyttöisellä ilmapallopumpulla tai sähköpumpulla, sillä itsestään sulkeutuva venttiili on pari senttimetriä aukon sisäpuolella (jos sinulla on vahvat keuhkot ja kestävyyttä, voit puhaltaa ilmapallot itse laittamalla juomapillin venttiiliin)
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä