Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Juhlaportti Pinkki

1 / 1

Juhlaportti Pinkki

89,90 €
Pinkki-party tulossa? Joko on hankittu kaikki kirkkaan roosat melkein sokaisevat ilmapallot? Sitten puuttuu vain viimeinen silaus - Juhlaportti! Juhlaportti... mutta... mikä se on? Ymmärrämme, että se on uusi sana sinulle, mutta se on superiso
Lue lisää
Pinkki-party tulossa? Joko on hankittu kaikki kirkkaan roosat melkein sokaisevat ilmapallot? Sitten puuttuu vain viimeinen silaus - Juhlaportti! Juhlaportti... mutta... mikä se on? Ymmärrämme, että se on uusi sana sinulle, mutta se on superiso portti/sisäänkäynti, joka tekee juhlalle mahtavan tunnelman!

Juhlaportti Pinkki on superupea portti/sisäänkäynti, joka tekee lastenkutsuista AWESOME x2! Juhlaportissa on kuvioina kaksi kirahvia, jotka ovat parhaat ystävykset. Kirahvit näkyvät sekä oikeassa että vasemmassa pilarissa. Kirahvien pään päällä on teksti: "Grattis! eri väreissä. Portin "katossa" lukee myös "Grattis" isolla ja värikkäällä tekstillä. Saadaksesi aikaan parhaan party-tunnelman asetat vain juhlaportin esimerkiksi ovelle, joka johtaa sisälle "juhlasaliin". 

Juhlaportti toimitetaan irrallisina osina, joten sinun pitää koota se itse. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla huolissasi, käyttöohjeet ovat mukana ja helpottavat sinua löytämään oikeat paikat osille!

  • Materiaali: Kartonki/Pahvi
  • Mitat: 2205 x 2200 mm
  • Väri: Roosa jne.
  • 2-puolinen (sama kuvio etu- ja takapuolella)
  • Mahtava lisätarvike kutsuille ja juhlaan
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .