Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Käsikranaatti Äänellä

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Käsikranaatti Äänellä

(0)
Kirjoita arvostelu
4,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    7-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partykungen
Sotiminen on hauskaa ainoastaan leikisti ja silloin on oltava juuri oikeat varusteet, jotta kaikilla on mahdollisimman kivaa! Tässä on upea käsikranaatti, joka aktivoituasi sen laskee 10 sekunnista alaspäin ja päättyy pamahdukseen. Erityisen hauskaa, jos vastustaja ei osaa sitä odottaa!

Käsikranaatti Äänellä on armeijanvihreä käsikranaatti, joka "räjähtää", kun aktivoit sen. Ennen aktivointia kuuluu sekuntikellon ääni, joka laskee 10 sekunnista alaspäin. Toimii sisältyvillä pattereilla (2x 1.5V AG13).

Korkeus: Noin 10 cm. 

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>