Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Käsintehty aloittelija mattaviulu jousella ja hartsilla
Käsintehty aloittelija mattaviulu jousella ja hartsilla
Käsintehty aloittelija mattaviulu jousella ja hartsilla
Käsintehty aloittelija mattaviulu jousella ja hartsilla
Käsintehty aloittelija mattaviulu jousella ja hartsilla
Käsintehty aloittelija mattaviulu jousella ja hartsilla

1 / 6

Käsintehty aloittelija mattaviulu jousella ja hartsilla

74,40 €

-23%

Rek pris. 96,72 €
Ominaisuudet: Käsintehty aloittelija mattaviulu soveltuu opettajille ja opiskelijoille kiinteän ksylofonin, huippuluokan lisävarusteiden, yleismaailmallisen työn, kustannustehokkaan, maalatun, kauniin ja kiiltävän ulkonäön viuluun. Itse paneelin väri
  • Violins
Lue lisää
Ominaisuudet: Käsintehty aloittelija mattaviulu soveltuu opettajille ja opiskelijoille kiinteän ksylofonin, huippuluokan lisävarusteiden, yleismaailmallisen työn, kustannustehokkaan, maalatun, kauniin ja kiiltävän ulkonäön viuluun. Itse paneelin värinä auttaa myös parantamaan pianon ääntä tehden siitä voimakkaan ja kauniin. Jos viululla ei ole paneelia, viulun ääni on hyvin hienovarainen.
Erittely: Materiaali: Basswood-runko, Vaahterapää Takalevy: Basswood Sivulevy: Basswood Paneeli: Basswood-lanka-piirustuslauta: Alumiiniseos pianopää: vaahtera Parotid-kiinnike: Puuvärjätty mustana Sointuakseli: Puuvärjätty musta Hännänaula: Puuvärjätty musta String Bow: Puut pianokoodi: Vaahtera Tuotteen koko hartsi: 48 * 31 * 16mm / 1.9 * 1.2 * 0.6in Paneeli: 255 * 150 * 30mm / 10.0 * 5.9 * 1.2in Keula: 510mm / 20.1in Pianon runko: 430 * 150 * 54mm / 16,9 * 5,9 * 2,1 tuuman pianolaukku: 600 * 190 * 90mm / 23,6 * 7,5 * 3,5 tuuman väri: Katso kuva
Viulun yksinkertainen asennusmenetelmä: Pianokoodi: Kielissä on pianokoodi, joka on kääritty valkoiseen käärepaperiin. Avaamisen jälkeen pianokoodi asennetaan. Pianokoodi on juuttunut jousien alle. Jouset on ensin rento helpottamaan asennusta. Äänenvaimennin: Kun pianokoodi on asennettu, äänenvaimennin voidaan taivuttaa suoraan pianokoodin yläpuolelle. Olkatuki: Laita vain kaksi jalkaa pianon runkoon. Kolofoni: Uusi viulu ei voi tuottaa ääntä hankaamatta kolofonia. Hyvä jousi voi antaa äänen hankaamatta kolofonia. Jos hartsin hankaaminen on edelleen hiljaa, se johtuu siitä, että uusi jousihartsi ei ole hyvä. Tee leikkaus hartsille veitsellä ja levitä se keulan hiuksiin. Kolofonilla on sileä pinta ja kolofonia on vaikea levittää keulaan ilman hoitoa. Mikseri (lukuun ottamatta): Asenna akku ja kiinnitä se pianon päähän. Sekoittimen V tilan valinta Alhaisesta korkeaan neljä merkkijonoa ovat G (4 merkkijonoa), D (3 merkkijonoa), A (2 merkkijonoa) ja E (1 merkkijono). Virheenkorjauksessa yhtä merkkijonoa ei ole ongelma siirtää merkkijonoja ja näyttää vastaavat symbolit virittimessä. Jos osoitin näyttää vihreää keskiasennossa, se ei ole ongelma. Jos pätevää ei ole, jouset on säädettävä pienellä joustavuudella. Yksi kielistä on tarpeen kiertää pienellä määrällä.
Paketti sisältää: 1 x viulu 1 x jousi 1 x hartsi 1 x viululaatikko 1 x 1/8 viulutarra 1 x äänenvaimennin

HUOMAUTUS: Toimitamme ulkomailta, Suomen ulkopuolelta ilmaiseksi ja lähetysten seurannalla.
Odota 25-35 päivää toimitukselle.
Tarjoamme tuotteillemme 100% rahatakuun.

Pikafaktat

  • Violins
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .