Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Kirjainilmapallot Happy Birthday Hopea

1 / 1

Kirjainilmapallot Happy Birthday Hopea

9,90 €
Oletko kyllästynyt ilmapalloihin tekstillä, jota ei näe? Nyt meillä on sinulle ratkaisu! Näiden siistien kirjainilmapallojen ansiosta on melkeinpä mahdotonta olla huomaamatta sanomaa! Nämä ilmapallot ovat täydelliset koristeet kun vuosia täyttää joku
Lue lisää
Oletko kyllästynyt ilmapalloihin tekstillä, jota ei näe? Nyt meillä on sinulle ratkaisu! Näiden siistien kirjainilmapallojen ansiosta on melkeinpä mahdotonta olla huomaamatta sanomaa! Nämä ilmapallot ovat täydelliset koristeet kun vuosia täyttää joku, jonka mielestä on tärkeää, että ympärillä on kaunista ja modernia.

Kirjainilmapallot Happy Birthday Hopea on 13 kpl pakkaus kirjainilmapalloja, jonka pallot muodostavat yhdessä sanat HAPPY BIRTHDAY. Foliopallot sopivat erinomaisesti heliumille. Partyking ei valitettavasti toimita heliumia Suomeen. Hanki hienon värisiä ilmapallonauhoja, joilla luot hienon kokonaisvaikutelman juhlatilaan.

13 ilmapallokirjainta
Sopii heliumille
Materiaali: folio
Koko: n. 35 cm
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .