Palaa ylös
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88
Kosketinsoitin McGrey DK-88

1 / 9

Kosketinsoitin McGrey DK-88

395 €
Keyboard 88 näppäimellä ja tyylikäs ulkonäkö! BS-88 on juuri oikea soitin kaikille, jotka etsivät laajaa sävelaluetta ja helppokäyttöisyyttä edulliseen hintaan. Laadukkaiden äänien lisäksi piano loistaa upeilla toiminnoilla Selkeästi suunniteltu Mu
Lue lisää
Keyboard 88 näppäimellä ja tyylikäs ulkonäkö!
BS-88 on juuri oikea soitin kaikille, jotka etsivät laajaa sävelaluetta ja helppokäyttöisyyttä edulliseen hintaan. Laadukkaiden äänien lisäksi piano loistaa upeilla toiminnoilla

Selkeästi suunniteltu
Muutama ohjauspainike, mutta hyvä yleiskatsaus: lähes kaikki asetukset tehdään näppäimistön avulla. Niiden toiminnot on kuvattu suoraan painikkeiden yläpuolelle ja tarjoavat siten nopean pääsyn vaihtoehtoihin siistin ulkonäön kanssa samanaikaisesti.

Kompakti piano -versio
DK-88: n alusrakenne on mustaa puuta, joka on ruuvattu näppäimistöön. Kompaktin digitaalisen pianon näköisenä se antaa jokaiselle olohuoneelle tyylikkään ilmeen.

Suuri valikoima ääniä tehosteilla
Oikealla puolella on yhdeksän painiketta eri äänille: kahdeksasta ensimmäisestä niistä voidaan valita yleisimmät äänet ja lyömäsoittimet. Yhdeksännelle näppäimelle voidaan määrittää yksi 139 GM -äänestä. Painamalla kahta painiketta samanaikaisesti kaksi valittua ääntä sekoitetaan (kaksitoiminen). Jokainen ääni voidaan myös tarkentaa ylläpidolla (nuotti viipyy hieman kauemmin, vaikka näppäintä ei enää kosketeta) tai vibrato.

Split ja Twinova -toiminto
Nämä kaksi toimintoa eroavat toisistaan siinä, että split -toiminnolla vasemman käden näppäimille voidaan valita eri ääni kuin oikean käden näppäimille. Twinova -toiminnolla ("Oppitunti") näppäimistö on jaettu kahteen osaan, joten sinulla on kaksi pientä, itsenäistä pianonäppäimistöä vierekkäin.

Integroitu mediasoitin
Sisäänrakennettu soitin voi toistaa MP3-tiedostoja USB-tikulta suoraan kaiuttimien kautta. Tätä varten on saatavana yksinkertaisia toiston säätimiä, kuten toisto / tauko, ohitus, toisto / satunnaistoisto ja oma äänenvoimakkuuden säätö.

Yhteydet
Liitäntään voidaan liittää älypuhelin, tabletti tai muu MP3 -soitin, jotta voit toistaa suosikkikappaleitasi. Toistettava musiikki toistetaan suoraan kaiuttimien kautta. Takana on kaksi kuulokeliitäntää, ja USB-isäntäportti on integroitu tietokoneeseen liittämistä varten.


0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja