Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Kylo Ren Deluxe Naamiaisasu

1 / 1

Kylo Ren Deluxe Naamiaisasu

89,90 €
90 €
Kävele uljaasti, komeana ja todella mystisenä ympäri naamiaisia ja pokkaa itsellesi pukukisan ensimmäinen palkinto, tämän Kylo Reniä esittävän luksus-naamiaisasun avulla! Kunnioitat sillä The Force Awakens -elokuvaa samalla, kun voit näyttää pimeän p
Lue lisää
Kävele uljaasti, komeana ja todella mystisenä ympäri naamiaisia ja pokkaa itsellesi pukukisan ensimmäinen palkinto, tämän Kylo Reniä esittävän luksus-naamiaisasun avulla! Kunnioitat sillä The Force Awakens -elokuvaa samalla, kun voit näyttää pimeän puolesi. Tuletko immuuniksi valolle?

Kylo Ren Deluxe Naamiaisasu sisältää kaavun, viitan, vyön ja kasvonaamarin. Kaapu on valmistettu mustasta, paksusta ja taipuisasta materiaalista ja siinä on aukko vyötäröllä sekä kuvioidut pitkät hihat peukalonrei'illä. Viitta sopii kaapuun ja siinä on tilava huppu, joka laskeutuu alas olkapäille ja selkään. Vyö on leveä ja valmistettu mustasta nahkajäljitelmästä harmailla yksityiskohdilla. Kasvonaamari on valmistettu mustasta, harmaasta ja valkoisesta muovista ja peittää kasvot. Se kiinnittyy pään takaa yksinkertaisella nauhalla. Kypärässä on jälkiä jotka viittaavat taisteluun. Housut, kengät ja miekka eivät kuulu asuun. Täydennä asusi samankaltaisilla asusteilla saadaksesi kuvan mukaisen lookin.

  • Saatavilla olevat koot: Standard och X-Large.
  • Sisältö: Kaapu, viitta, vyö ja kasvonaamio
  • Materiaali: 100% Polyester

Virallisesti lisensioitu Star Wars™ tuote.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä