Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Master Lock 403275 P008EML lille digital sikkerhedsboks

(0)
Kirjoita arvostelu
Ilmainen toimitus
Master Lock 403275 P008EML lille digital sikkerhedsboks
Master Lock 403275 P008EML lille digital sikkerhedsboks
99999 €
Ilmainen toimitus
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Vores Master Lock lille digitale sikkerhedsboks en perfekt løsning til sikkerhed på rejsen. Den er ideel til biler, lastbiler, sovesale, campister og både, eller turetil stranden. Den er designet til at sikre mobiltelefoner, tegnebøger, MP3-afspillere, GPS-enheder og andre kompakte, men dyre varer, der er i særlig risiko for at blive stjålet. Sikkerhedsboksen er designet med diverse sikkerhedsfunktioner. For det første leveres den med et stålkabel, så den kan fastgøres. For det andet går den digitale kombination ind i en forsinkelsestilstand efter flere forkerte åbningsforsøg. For det tredje er der inkluderet 2 overstyringsnøgler, som giver mulighed for adgang, hvis koden er glemt. Sikkerhedsboksen har et let og kompakt design og et indbygget håndtag til nem transport. Indersiden af ​​kassen er dækket med skum for at beskytte genstande indeni fra ridser. Den er batteridrevet og fungerer med 4 AA alkaline batterier, som ikke medfølger.
 • Udvendige mål: 7,4 x 25,4 x 20,1 cm (H x B x D)
 • Indvendige mål: 4,8 x 24,9 x 18 cm (H x B x D)
 • Indvendig volumen: 2,17 l
 • Farve: Sort
 • Kabel: 88 cm x 4 mm (L x ø)
 • Materiale: Stål (boks og kabel)
 • Digital kombinationslås med forsinkelsestilstand efter flere forkerte forsøg
 • Inkluderer 2 nøgler
 • Batterier: 4 x AA alkaline batterier (medfølger ikke)
 • SKU:403275
 • EAN:0049074025694

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.