Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Merino Extra Fine Uni Colour Merinovillaa 50 g 02 black Drops

1 / 1

Merino Extra Fine Uni Colour Merinovillaa 50 g 02 black Drops

3,87 €
DROPS Merino Extra Fine -lanka on kehrätty 100% merinovillasta (19,5 micron), joka tulee Etelä-Afrikan ja Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Lanka on kehrätty hienoimmasta ja pehmeimmästä merinovillasta, jonka ansiosta silmukat erottuvat
Lue lisää

DROPS Merino Extra Fine -lanka on kehrätty 100% merinovillasta (19,5 micron), joka tulee Etelä-Afrikan ja Etelä-Amerikan vapaasti liikkuvista eläimistä. Lanka on kehrätty hienoimmasta ja pehmeimmästä merinovillasta, jonka ansiosta silmukat erottuvat hyvin ja neulepinnasta tulee tasainen. DROPS Merino Extra Fine - lanka on pehmeä, kuohkea, joustava ja neulepinnasta tulee siisti ja tasainen. Lanka on hellä ihoa vasten, joten se soveltuu hyvin vauvojen ja lasten neuleisiin. 

 

DROPS Merino Extra Fine -lanka sopii varsin hyvin kohoneuleisiin, kuten palmikoihin ja helmineuleisiin. Neulo mieluummin silmukat hieman kireiksi kuin liian löyhiksi.Lanka on superwash käsitelty, joten neule sopii päivittäiseen käyttöön ja voidaan helposti pestä pesukoneessa. 

 

DROPS Merino Extra Fine -lanka löytyy monivärisenä, eli langan värit on karstattu yhteen ennen kehräystä, jolloin langasta tulee kirjava.

 

Made in EU

 

Sisältö: 100% Villaa

Lankaryhmä: B (20 - 22 silmukkaa)

Paino/juoksevuus: 50 grammaa = n. 105 m

Puikot: 4 mm

Neuletiheys: 10 x 10 cm = 21s x 28 krs

Hienopesu 40 C / Älä käytä huuhteluainetta / Tasokuivaus

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .