Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Mikki Hiiri Lasten Naamiaisasu

1 / 1

Mikki Hiiri Lasten Naamiaisasu

39,90 €
40 €
Anna lapsesi pukeutua yhdeksi Disneyn tykätyimmistä hahmoista seuraavissa juhlissa! Tämä söpö Mikki Hiiri -asu sisältää kaikki tarpeelliset yksityiskohdat tästä hieman paremmasta Mikki Hiiri-kopiosta. Harjoittele vielä Mikin ääntä ennen naamiaisia, n
Lue lisää
Anna lapsesi pukeutua yhdeksi Disneyn tykätyimmistä hahmoista seuraavissa juhlissa! Tämä söpö Mikki Hiiri -asu sisältää kaikki tarpeelliset yksityiskohdat tästä hieman paremmasta Mikki Hiiri-kopiosta. Harjoittele vielä Mikin ääntä ennen naamiaisia, niin bileistä tulee todella hauskat!

Mikki Hiiri Lapsi Naamiaisasu sisältää paidan, housut ja pannan Mikki Hiiren korvilla. Paita näyttää frakilta, jonka alla on valkoinen paita. Paidassa on mustat napit ja kullanvärinen rusetti. Smokissa on valkoiset raidat, jotka luovat ulkonäköön kivan vivahteen. Sama raidoitus toistuu myös kauluksessa ja taitetuissa hihoissa. Paita on jopa koristeltu kullanvärisillä napeilla. Housut ovat punaiset, ja niihin on painettu 2 kpl valkoisia nappeja. Lisäksi housut ovat suorat ja yksinkertaista mallia, ja niissä on resori paremman istuvuuden varmistamiseksi. Panta on valmistettu muovista ja se on kangaspäällysteinen. Korvat ovat valmistettu samasta kangasmateriaalista. Sukat eivät kuulu asuun.

Saatavilla olevat koot: Vauva, Small ja Medium.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja