Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Monin Gomme Syrup

1 / 1

Monin Gomme Syrup

12,90 €
Kuten kaikki tiedämme, hyvissä drinkeissä on yleensä sokeria. Jos haluaa viedä asian askeleen pidemmälle, kannattaa käyttää aitoa Gommesiirappia. Gommesiirappia käytetään tuomaan sitä pientä ekstraa ja siinä on ripaus ihanaa appelsiininkukkaa. Monin
Lue lisää
Kuten kaikki tiedämme, hyvissä drinkeissä on yleensä sokeria. Jos haluaa viedä asian askeleen pidemmälle, kannattaa käyttää aitoa Gommesiirappia. Gommesiirappia käytetään tuomaan sitä pientä ekstraa ja siinä on ripaus ihanaa appelsiininkukkaa.

Monin Gomme Syrup sisältää gommesiirappia, jota käytetään moniin erilaisiin makeisiin drinkkeihin.

Tilavuus: 70 cl.

Ainesosat: sokeri, vesi, sakeuttamisaine (E414), appelsiininkukka. Ingredienser: socker, vatten, förtjockningsmedel (E414), apelsinblomma.

 Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu.

 Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.


-
Upptäck mer inom Ruoka, juomat & tupakka
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .