Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Ninja Vihreä Lasten Naamiaisasu

1 / 1

Ninja Vihreä Lasten Naamiaisasu

19,90 €
20 €
Pimeys on laskeutunut pienen vuorikylän ylle. Kaukana kumisee lähestyvä ukonilma ja hetki hetkeltä tuulet voimistuvat, vielä ne kuitenkin ovat vain heikkoja tuulenhenkäyksiä. Korkealla puussa istuu heistä yksi ja toinen makaa litteänä katolla. Kolmas
Lue lisää
Pimeys on laskeutunut pienen vuorikylän ylle. Kaukana kumisee lähestyvä ukonilma ja hetki hetkeltä tuulet voimistuvat, vielä ne kuitenkin ovat vain heikkoja tuulenhenkäyksiä. Korkealla puussa istuu heistä yksi ja toinen makaa litteänä katolla. Kolmas laskeutuu yhden talon katolta ränniä pitkin. Kolme ninjaa on vallannut kylän huippusalaisen tehtävän tiimoilta, itse keisarin käskystä. Tehtävänä on vapauttaa keisarin kidnapattu tytär, prinsessa Kumamoto.

Ninja Vihreä Lasten Naamiaisasu sisältää vihreän yläosan, jossa lohikäärmeenkuva ja mustat koristeraidat, sekä mustan vyön kiinniommelluilla yksityiskohdilla, lisäksi yläosassa on kasvonaamiollinen huppu. Asuun kuuluu myös vihreät housut, joiden lahkeissa mustat koristeraidat. Kengät, miekka ja nunchaku eivät sisälly.

Koot: Small, Medium, Large ja X-Large.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja