Palaa ylös
OppoSuits Boys Pokémon Puku

1 / 1

OppoSuits Boys Pokémon Puku

59,90 €
Pue tämä upea puku päälle eikä mikään ole kuin aikaisemmin - olet nimittäin hetkessä muuttunut maailman siisteimmäksi ja ihka oikeaksi Pokemon-valmentajaksi! Tässä upeassa puvussa näkyvät tutut hahmot, kuten Pikachu, Bulbasaur, Charmander ja Squirtle
Lue lisää
Pue tämä upea puku päälle eikä mikään ole kuin aikaisemmin - olet nimittäin hetkessä muuttunut maailman siisteimmäksi ja ihka oikeaksi Pokemon-valmentajaksi! Tässä upeassa puvussa näkyvät tutut hahmot, kuten Pikachu, Bulbasaur, Charmander ja Squirtle joka nurkassa, joten nyt ei ole epäilystäkään - they choose you!

OppoSuits Boys Pokémon Puku sisältää kaksiosaisen slim fit -puvun, johon kuuluu pikkutakki ja housut. Teemana on tietenkin Pokemon-hahmot ja puvun kanssa sisältyy myös samalla kuviolla varustettu clip-on-solmio! Puvuntakissa on violetti vuori ja piilotettu sisätasku. Se suljetaan oranssilla napilla edessä, siinä on 3 taskua etupuolella ja olkapehmusteet! Yhteensopivissa housuissa on 2 taskua,  vyöpidikkeet ja vetoketjullinen sepalus.

OppoSuits on perinteisen puvun täydellinen vastakohta, paitsi kun kyseessä on laatu ja istuvuus. Puvut on valmistettu hauskoista kuvioista ja väreistä ja niissä korostuu harkittu suunnittelu. Korkealaatuisen kankaan ansiosta voit käyttää OppoSuitia useita kertoja ilman, että se menettää muotonsa.

HUOMIOI, että OppSuits -puvut ovat slim fit -mallisia. Suosittelemme siksi, että valitset yhden suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

  • Materiaali: 100 % polyesteriä 
  • Sis. pikkutakin, housut ja solmion. 
  • Voidaan silittää matalalla lämmöllä 
  • Saatavana koossa: 92-98, 98-104, 110-116 ja 122-128
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja