Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
OppoSuits Navy Royale Puku

1 / 1

OppoSuits Navy Royale Puku

89,90 €
90 €
Oletko kyllästynyt mustiin pukuihin, mutta haluat mielellään puvun jonka kanssa voi pää pystyssä kulkea juhlissa? Silloin OppoSuits on juuri sinua varten! Tähän hienoon mariininsiniseen pukuun kuuluu tyyliin sointuva solmio! OppoSuits on täydell
Lue lisää
Oletko kyllästynyt mustiin pukuihin, mutta haluat mielellään puvun jonka kanssa voi pää pystyssä kulkea juhlissa? Silloin OppoSuits on juuri sinua varten! Tähän hienoon mariininsiniseen pukuun kuuluu tyyliin sointuva solmio!

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavalliselle puvulle, laatua ja istuvuutta lukuun ottamatta. Puvut on valmistettu hauskoista ja epätavallisista kuoseista ja niiden design on huolella mietitty. Korkealaatuisen kankaan ansiosta voit käyttää OppoSuit-pukuasi aina uudestaan, ilman että se menettää muotoaan. Huomioi, että OppoSuits-puvut ovat malliltaan slimfit. Mikäli mietit kahden koon välillä, suosittelemme että valitset isomman koon. OppoSuits Navy Royale Kostym sisältää:
  • Mariininsinisen takin. Takissa on kolme ulkotaskua, sekä yksi piilotasku sisäpuolella, napitus edessä sekä hihansuissa.
  • Takkiin yhteensointuvat housut, joissa vetoketjusepalus ja vyönlenkit. 
  • Tyyliin sopiva solmio.
Koot: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja