Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Paloauto Play-Doh

(10)
Kirjoita arvostelu
Paloauto Play-Doh
Paloauto Play-Doh
19,60 €
Toimitus alkaen 4,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    4 - 5 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Päästä mielikuvitus valloilleen! Sytytä lasten luovuus tällä liikuteltavalla paloautolelulla, joka sopii Play-Doh-hauskanpitoon. 56 gramman purkeissa on 2 myrkytöntä Play-Doh-väriä, mukaan lukien vesiaiheinen vaha sinisen eri sävyissä ja tuliaiheinen vaha, jossa on sekoitettu punaista ja keltaista. Tee tuliaiheisesta Play-Doh-muovailuvahasta liekkejä ja lataa vesitykkipuristimeen vesiaiheista vahaa. Käännä paloauton päällä olevaa kahvaa ja kuvittele sammuttavasi Play-Doh-liekkejä! Tämä palokunta-aiheinen leikkisetti sisältää myös pelastusvälineitä, kuten leikkikirveen ja palopostipuristimen, sekä paloautoon sisäänrakennettuja aiheeseen liittyviä muotteja! Tämä 3 vuotta täyttäneille sopiva lelu on hieno askarteluleikki juhliin ja muihin leikkihetkiin. Se sopii myös hienosti lahjaksi syntymäpäivänä tai joulun aikaan leikkipalokuntalaisille. Hasbro, Play-Doh ja kaikki niihin liittyvät merkit ovat Hasbron tavaramerkkejä.

5.0

Perustuu 10 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.