Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Party Safe Juhlapaketti

1 / 1

Party Safe Juhlapaketti

29,90 €
Pese kätesi! Pese kätesi! Välty jankuttamasta ja hokemasta sitä pirskatin lausetta "pese kätesi"  seuraavassa juhlassa tämän loistavan Party Safe Juhlapaketin ansiosta. Kaikissa paketin kapineissa on sama "party safe" -teema ja ne esittävät vihreää v
Lue lisää
Pese kätesi! Pese kätesi! Välty jankuttamasta ja hokemasta sitä pirskatin lausetta "pese kätesi"  seuraavassa juhlassa tämän loistavan Party Safe Juhlapaketin ansiosta. Kaikissa paketin kapineissa on sama "party safe" -teema ja ne esittävät vihreää virusta, jolla on maski leikkisällä designillä, joka muistuttaa vieraita käsihygieniasta hauskalla tavalla. Nerokasta!

Party Safe Juhlapaketti on kätevä juhlasetti 6 hengelle ja se sisältää lautaset, mukit ja servetit sekä viirinauhan, banderollin ja heliumilmapallon. Kaikki tuotteet voidaan ostaa erikseen, jos teitä on useampi kuin kuusi henkilöä tilaisuudessa. Muista ostaa myös maski, käsidesi, juomapillit ja muut juhlatarvikkeet täydelliseen viruksettomaan juhlaan (ja mielellään ulkoilmajuhlaan)!

Party Safe Juhlapaketti sopii 6 henkilölle ja sisältää:
  • 6 kpl á 23 cm
  • 6 kpl á 25 cl
  • 12 kpl á 33 x 33 cm auki taitettuina
  • 1 kpl á 50 x 180 cm
  • 1 kpl á 6 metriä
  • 1 kpl á noin 35 cm puhallettuna

HUOM! Osta lisäksi heliumia, jos haluat folioilmapallon leijuvan (leijumisaika heliumilla=noin viikko). Muussa tapauksessa täytät sen tavallisella ilmalla juomapillin avulla, tai ostat lisäksi .
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä