Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Peliautomaatti Säästölipas Äänellä

1 / 1

Peliautomaatti Säästölipas Äänellä

29,90 €
Hyvä tapa tehdä säästämisestä hieman helpompaa on se, että siitä tehdään myös hauskaa, ja sitä juuri tämä peliautomaatin muotoinen säästölipas tekee. Kun laitat rahaa lippaaseen, se palkitsee sinut niin äänellä kuin valoilla ja voimme melkein luvata,
Lue lisää
Hyvä tapa tehdä säästämisestä hieman helpompaa on se, että siitä tehdään myös hauskaa, ja sitä juuri tämä peliautomaatin muotoinen säästölipas tekee. Kun laitat rahaa lippaaseen, se palkitsee sinut niin äänellä kuin valoilla ja voimme melkein luvata, että mielesi tekee säästää vielä enemmän vain, että saisit kokea tuon pienen show'n!

Peliautomaatti Säästölipas Äänellä on klassinen säästölipas sillä erolla, että se on muodoltaan ja ääniltään kuin oikea peliautomaatti, vain hieman pienempi. Toimii 2 x AA-paristolla (eivät sisälly). Materiaali: Muovi.

Mitat: 37,5 cm x 20 cm.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .