Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pelottava Jänisnaamio Juuttikankaasta

59,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Tämä jänöjussi aloitti elämänsä upeana pehmoleluna, mutta kun vuodet kuluivat, se alkoi hajota palasiksi ainoastaan siksi, että se kasattaisiin uudelleen. Jänis on kuollut ja herätetty henkiin niin monta kertaa, että kaikki söpöys on kadonnut ja jäljelle on jäänyt ainoastaan tumma varjo, joka herättää varmasti kauhua halloweenina. 

Pelottava Jänisnaamio Juuttikankaasta on naamio, joka esittää säkkikankaasta valmistettua jänistä. Saatavana aikuisten One size -koossa ja naamiossa on liikkuva leuka. Myydään kappaleittain. 

  • Koko: One size (aikuisten)
  • Materiaali: Juutti
  • Määrä: kappaleittain

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .