Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Pitkä Suora Joulupukin Parta

1 / 1

Pitkä Suora Joulupukin Parta

9,90 €
Unohda pörröiset kiekurat ja hanki suora pukin parta! Kihara parta on niin "last season", ja tänä vuonna jokainen itseään kunnioittava pukki kantaa partansa suorana. Nyt sinäkin voit kokeilla partatrendiä hankkimalla tämän pitkän ja suoran joulupukin
Lue lisää
Unohda pörröiset kiekurat ja hanki suora pukin parta! Kihara parta on niin "last season", ja tänä vuonna jokainen itseään kunnioittava pukki kantaa partansa suorana. Nyt sinäkin voit kokeilla partatrendiä hankkimalla tämän pitkän ja suoran joulupukin parran! Hanki joulun trendikkäin asuste tonttulakin jälkeen ja viimeistele pukin tyyli tällä piikkisuoralla parralla! Toimii tietenkin myös silloin, jos olet pukeutumassa velhoksi naamiaisiin.

Pitkä Suora Joulupukin Parta on valkoisesta keinokuidusta valmistettu suora parta, jossa on kapeaksi muotoiltu kärki. Partaan kuuluu myös tyylikkäät viikset. Pörröinen parta näyttää sileältä, mutta hieman krepattu rakenne antaa parralle tuuheutta. Hanki lisäksi paketti partateippiä, jotta saat kiinnitettyä parran kunnolla - suora pukinparta ei voi olla vinossa!

  • One size (aikuisten koko)
  • Materiaali: Polyesteri
  • Pukin asu ja tonttulakki eivät sisälly!
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita