Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Play-Doh Rescue Marshall

1 / 1

Play-Doh Rescue Marshall

19,60 €
Nyt kaikki Ryhmä Hau-fanit voivat antaa luovuuden virrata suosikkipalomiehensä, koiranpennun Marshallin kanssa! Lapset voivat pitää hauskaa ja fantasioida uusia pelastustehtäviä kerta toisensa jälkeen tämän pakkauksen Play-Doh-työkalujen avulla. Mars
Lue lisää

Nyt kaikki Ryhmä Hau-fanit voivat antaa luovuuden virrata suosikkipalomiehensä, koiranpennun Marshallin kanssa! Lapset voivat pitää hauskaa ja fantasioida uusia pelastustehtäviä kerta toisensa jälkeen tämän pakkauksen Play-Doh-työkalujen avulla. Marshall-hahmo toimii myös leimana Play-Dohissa sijaitseville puupalkeille, joita käytetään harjoittelukohteiden rakentamiseen. Koirankoppinsa avulla lapset voivat myös luoda useita hauskoja muotoja, joita voidaan käyttää kertoessaan omia tarinoita. Tässä PAW Patrol -teemaisessa lelupakkauksessa on kaikki tarvittavat värit myrkytöntä Play-Doh-vahaa kolmella pienemmällä 28 g: n purkilla ja tavallisella 56 g: n purkilla. Tämä luova lelu on täydellinen aktiviteetti sateisiin päiviin tai lahja lapsille 3-vuotiaista lähtien, jotka haluavat antaa luovan ilon virrata leikeille sopivilla materiaaleilla, kuten muovailuvahalla.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä .