Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Play-Doh Rescue Marshall

(0)
Kirjoita arvostelu
19,60 €
Toimitus alkaen 4,90 €
  • Arvioitu toimitusaika
    2 - 2 Arkipäivää (Kun valitset ensisijaisen toimituksen)
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Seuraa tuotteen hintaa

Nyt kaikki Ryhmä Hau-fanit voivat antaa luovuuden virrata suosikkipalomiehensä, koiranpennun Marshallin kanssa! Lapset voivat pitää hauskaa ja fantasioida uusia pelastustehtäviä kerta toisensa jälkeen tämän pakkauksen Play-Doh-työkalujen avulla. Marshall-hahmo toimii myös leimana Play-Dohissa sijaitseville puupalkeille, joita käytetään harjoittelukohteiden rakentamiseen. Koirankoppinsa avulla lapset voivat myös luoda useita hauskoja muotoja, joita voidaan käyttää kertoessaan omia tarinoita. Tässä PAW Patrol -teemaisessa lelupakkauksessa on kaikki tarvittavat värit myrkytöntä Play-Doh-vahaa kolmella pienemmällä 28 g: n purkilla ja tavallisella 56 g: n purkilla. Tämä luova lelu on täydellinen aktiviteetti sateisiin päiviin tai lahja lapsille 3-vuotiaista lähtien, jotka haluavat antaa luovan ilon virrata leikeille sopivilla materiaaleilla, kuten muovailuvahalla.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.