Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Professional Watercolour 24x½ pans

1 / 1

Professional Watercolour 24x½ pans

159,99 €
Professionell akvarell är känd för att endast använda de renaste pigmenten för att säkerställa kvalitet och beständighet. Finns i 108 färger Upptäck oändlig färgpotential Sedan 1835 när
Lue lisää

Professionell akvarell är känd för att endast använda de renaste pigmenten för att säkerställa kvalitet och beständighet. Finns i 108 färger

Upptäck oändlig färgpotential

Sedan 1835 när William Winsor och Henry Newton introducerade de första fuktiga vattenfärgerna till världen, har mycket av vårt rykte för högsta kvalitet härrör från Professional Watercolor-sortimentet. Sedan dess fortsätter Professional Watercolor att formuleras och tillverkas enligt våra grundläggande principer; för att skapa ett oöverträffat akvarellutbud som erbjuder artister det bredaste och mest balanserade valet av pigment med största möjliga beständighet. Varje färg inom detta breda och balanserade spektrum har valts ut och formulerats för att erbjuda det bästa valet så att artister kan använda en unik palett som bäst passar deras arbete.

Stort utbud av enkelpigmentfärger

Vårt professionella vattenfärgsortiment använder bara de finaste pigmenten och det är därför de är kända för sin glans, beständighet och färgstyrka. Med 79 enfärgade färger erbjuder vi det bredaste utbudet av moderna och traditionella pigment.

Oöverträffad transparens

Våra professionella akvarellers oöverträffade transparens är formulerad med högsta kvalitetsproduktionsmetoder för att uppnå optimal pigmentdispersion och innebär att varje tvätt förblir levande och lysande.

Ljusfast och permanent

104 av 108 färger i Professional Watercolor-serien klassas som 'permanent för konstnärsbruk'. Det betyder att 96 procent av våra professionella akvareller är klassade som AA eller A för beständighet för att säkerställa att färgerna som används idag kommer att se ut samma för kommande generationer.

Pans

Bärbar och lufttorkad så att det inte finns något behov av att kasta bort oanvänd färg, de är ovärderliga när du arbetar ute eller behöver arbeta snabbt. Lyft färgen helt enkelt med en våt borste.

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .