Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Summerdeals
Puhallettava T-Rex Naamiaisasu

1 / 1

Puhallettava T-Rex Naamiaisasu

89,90 €
90 €
Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Äh, eihän tästä lausumisesta tule nyt mitään. Jokaisen pienen pojan suurin unelma on käymässä toteen! Muutu siisteimmäksi ja pelottavimmaksi  dinosaurukseksi koskaan. Rouvat ja herrat, saammeko esi
Lue lisää

Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Äh, eihän tästä lausumisesta tule nyt mitään.
Jokaisen pienen pojan suurin unelma on käymässä toteen! Muutu siisteimmäksi ja pelottavimmaksi  dinosaurukseksi koskaan. Rouvat ja herrat, saammeko esitellä, suoraan liitukaudelta: T-REX! Eikä tämä ole mikään suloinen mysosaurus, vaan kaikkein pelätyin tappokone ikinä.

Puhallettavasta puvusta on tullut sensaatio Instagramissa ja Youtubessa, ja se on loppuunmyyty ympäri Yhdysvaltoja. Vihdoin viimein tämä pelottava (ja todella hauska) asu on rantautunut myös Suomeen!

Puhallettava T-Rex Naamiaisasu on valmistettu polyesteristä ja on puhallettava. Puvussa on vetoketju edessä helpottamassa pukemista. Pumppu tulee mukana, joten asu on helppo täyttää. Pumppu toimii 4 X AA-paristoilla (eivät sisälly).

One size (aikuisten koko).

Psst! Jos sinulla on todella tylsää, voit kuvitella kuinka T-Rex yrittää poimia pallon maasta, tai pedata sänkyä. Sillä on todella lyhyet käsivarret...!

0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Ei arvosteluja