Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

RFSU Sense Me Love Buzz Your & Mine

19,90 €
  • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    3-5 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Valmistaudu kaksinkertaiseen nautintoon itsellesi ja partnerillesi tuotteella RFSU Sense Me Love Buzz Your & Mine. Pakkauksesta löydät värinärenkaan ja sormihieromasauvan, jotka tulevat antamaan lisäjännitystä ja lisänautintoa makuuhuoneessa.

RFSU Sense Me Love Buzz Your & Mine koostuu sormihieromasauvasta ja penisrenkaasta, jossa on värähtelylaite. Sormihieromasauvassa on neljä eri värähtelytilaa ja molemmat on suunniteltu antamaan jännittävän kokemuksen. Molemmat ovat vedenpitäviä ja ne pestään vedellä ja saippualla käytön jälkeen.

RFSU Sense Me Love Buzz Your & Mine on tarkoitettu kertakäyttöön, mutta sitä voidaan käyttää useamman kerran (yhteensä noin 45 minuuttia). Paristot sisältyvät hintaan, mutta ne eivät ole vaihdettavissa.

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.