Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

RIDDER hylde sæde med håndtag til badekar hvid A0040101

(0)
Kirjoita arvostelu
Ilmainen toimitus
RIDDER hylde sæde med håndtag til badekar hvid A0040101
RIDDER hylde sæde med håndtag til badekar hvid A0040101
RIDDER hylde sæde med håndtag til badekar hvid A0040101
99999 €
Ilmainen toimitus
 • Varastosaldo: Löytyy varastolta
  Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Fortsæt med at bruge badekarret selvstændigt og sikkert med den praktiske hylde/sæde til badekarret fra RIDDER. Det er ikke kun et komfortabelt, skridsikkert sæde med runde kanter og et praktisk håndtag, som vil hjælpe dig med at bruge badekarret. Men det fungerer også som en praktisk opbevaringshylde til dine plejeprodukter. Selve sædet er lavet af robust plastik, der ikke kræver megen vedligeholdelse, med afløbshuller, og stellet er lavet af stærkt, rustbestandigt aluminium. Badekarssædet har en maksimal vægtkapacitet på 150 kg, og den er justerbar i bredden, hvilket gør den egnet til alle almindelige badekar med en bredde mellem 41 og 60 cm. Denne praktiske hylde/sæde fra RIDDER er nem at placere og fjerne, når der ikke er behov for den.
 • Farve: Hvid
 • Sædemateriale: Plastik
 • Mål: 70 x 30 x 6,3 cm (L x B x T)
 • Egnet til badekar med en bredde på mellem 41 og 60 cm
 • Med håndtag
 • Maksimal bæreevne: 150 kg
 • Med afløbshuller
 • Hygiejnisk og let at rengøre
 • Skridsikkert sæde med runde kanter
 • Nem at placere og fjerne, ingen monteringsmaterialer er nødvendige
 • Egnet til alle almindelige badekar
 • SKU:421598
 • EAN:4006956951300

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.