Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Sähköinen Ilmapallopumppu Folioilmapalloille Premium

1 / 1

Sähköinen Ilmapallopumppu Folioilmapalloille Premium

499,99 €
Joskus on kyseessä määrä. Ei yksi ilmapallo tee joukkuetta. Suuri joukko ilmapalloja on useimmiten parempi kuin yksinäinen. Se on tunnettua jo vanhastaan. Sähköinen Ilmapallopumppu Folioilmapalloille Premium puhaltaa ilmapallosi like a champ. Patent
Lue lisää
Joskus on kyseessä määrä. Ei yksi ilmapallo tee joukkuetta. Suuri joukko ilmapalloja on useimmiten parempi kuin yksinäinen. Se on tunnettua jo vanhastaan.

Sähköinen Ilmapallopumppu Folioilmapalloille Premium puhaltaa ilmapallosi like a champ. Patentoidulla teknologialla se puhaltaa viileämpää ilmaa kuin tavalliset laitteet. Mukana tulee erilaisia suuttimia, jotta se sopisi mahdollisimman moneen erityyppiseen ilmapalloon. 

  • 230 V 
  • Patentoitu "Cool Aire® Technology" puhaltaa viileämpää ilmaa ilmapalloihisi.
  • Poljin (handsfree), joka puhaltaa useita folioilmapalloja nopeasti ja helposti.
  • Erityiset suuttimet antavat oikean puhalluspaineet erityyppisille ilmapalloille (folio, lateksi ja ilmapallot korkealla paineella).
  • Erityiset imukuppijalat varmistavat, että FoilPro® pysyy paikallaan puhaltamisen aikana.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .