Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Enemmän tarjouksia kuin koskaan ennen! 21.11.-1.12. Katso kaikki tarjoukset
Savukone Veteen Pro

1 / 1

Savukone Veteen Pro

119,92 €

-20%

Rek pris. 149,90 €
Veteen asetettava savukone, joka muodostaa ympärilleen säiliöstään virtaavaa kammottavaa savua, joka syntyy sähkömagneettisella tekniikalla. Tämä laite ei tarvitse minkäänlaista savunestettä, vaan sen sijaan riittää, että asetat sen vain tavalliseen
Lue lisää
Veteen asetettava savukone, joka muodostaa ympärilleen säiliöstään virtaavaa kammottavaa savua, joka syntyy sähkömagneettisella tekniikalla. Tämä laite ei tarvitse minkäänlaista savunestettä, vaan sen sijaan riittää, että asetat sen vain tavalliseen veteen.

Ihanteellinen vesipataan sijoitettuna, luomaan juhliin pelottavaa tunnelmaa. Laite ja sen kehittämä savu ovat täysin vaarattomia sekä ihmisille että eläimille.

Huom! Pata ei sisälly, mutta se on ostettavissa erikseen.

Toimitetaan täydellisenä, sisältäen suomalaiseen sähköverkkoon sopivan virtalähteen. Koska laite on sähkökäyttöinen, sitä voidaan käyttää uudelleen kerta toisensa jälkeen. Savukone sammuu itsekseen ajastimella.

Tee näin:
  • Laske sopivan astian pohjalle n. 5-6 cm vettä. (Huom! Käytä ainoastaan vettä, sillä muut nesteet saattavat tarttua höyryä muodostavaan kalvoon, mikä johtaa laitteen rikkoontumiseen.)
  • Sijoita astia kosteutta kestävälle alustalle, sillä astian ympärille saattaa muodostua hieman kosteutta.
  • Yhdistä adapteri pistorasiaan ja sijoita laitteen hopeanvärinen osa veteen. Jotta laite voi muodostaa savua, on tärkeää, että myös hopeanvärisen osan päällä sijaitseva musta kaari asettuu vedenpinnan alapuolelle.

Vinkki! Aseta vesiastia paikkaan, jossa on runsaasti liikehdintää. Näin aikaansaat tehokkaamman vaikutelman savun leijaillessa ympärillänne.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita