Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Skinz Vihreä Lasten Naamiaisasu

1 / 1

Skinz Vihreä Lasten Naamiaisasu

19,90 €
Tämän puvun kanssa sinun ei tarvitse miettiä, minkä paidan laittaisit tai mitkä sukat sopivat muuhun vaatetukseen. Tässä sinulla on yksi ja ainoa vaatekappale, joka peittää koko vartalosi ja jopa kasvot! Skinz Vihreä Lasten Naamiaisasu on joustava,
Lue lisää
Tämän puvun kanssa sinun ei tarvitse miettiä, minkä paidan laittaisit tai mitkä sukat sopivat muuhun vaatetukseen. Tässä sinulla on yksi ja ainoa vaatekappale, joka peittää koko vartalosi ja jopa kasvot!

Skinz Vihreä Lasten Naamiaisasu on joustava, ihonmyötäinen kokovartalopuku hupulla, jonka voi vetää myös kasvoille. Hupun takaosassa on tarranauha, jotta lapsi voi helposti vetää hupun alas ja kiinnittää sen takaisin. Puku peittää sekä jalat että kädet ja se on ohuempi kasvoilta niin, että lapsi voi hengittää ja nähdä kankaan läpi (rajoitettu näkyvyys).

  • Materiaali: Polyesteri 
  • Sis. kokovartalosukka
  • Saatavilla koot: Medium, Large ja X-Large
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .