Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Stormtrooper Supreme Naamiaisasu

1 / 1

Stormtrooper Supreme Naamiaisasu

999,99 €
Star Wars -filmeissä stormtrooperit ovat aivan kelvottomia. Puolittainen osuma laserpistoolilla ja nuo valkoiset ukot lentävät joka suuntaan. Eivätkä he osaa myöskään tähdätä. Mutta oi, niin hieno stormtroopereiden varustus on, erikoisesti kypärä! Tä
Lue lisää
Star Wars -filmeissä stormtrooperit ovat aivan kelvottomia. Puolittainen osuma laserpistoolilla ja nuo valkoiset ukot lentävät joka suuntaan. Eivätkä he osaa myöskään tähdätä. Mutta oi, niin hieno stormtroopereiden varustus on, erikoisesti kypärä! Tällä naamiaisasulla voit ottaa revanssin kaikista hyväsydämisistä Star Wars hahmoista. Houkuttele Luke Skywalker tai Han Solo pimeään nurkkaan naamiaisissa ja vaadi kostoa! Sitten tarjoat prinsessa Leialle drinkin. Täydennä blasterilla tai valinnaisella pyssyllä asua.

Stormtrooper Supreme Naamiaisasu sisältää haalarin muotoon valetuilla rinta - ja selkäsuojilla, alasuojalla, vyöllä, olkasuojalla, suojalla olka- ja kyynärvarteen sekä osittaisilla suojilla reisille ja sääriluulle. Täydellinen kopio luonteenomaisesta kypärästä sisältyy itsestään selvästi pakkaukseen.

  • Saatavilla koot: Standard ja X-Large.
  • Sisältää: Kaikki paitsi kengät ja blaster.
  • Materiaali: 100% Polyesteri.

Tämä on virallisesti lisensioitu Star Wars™ tuote.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä