Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Suuri Oktoberfest Viiri

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Suuri Oktoberfest Viiri

(0)
Kirjoita arvostelu
-30%
6,90 €
Suositeltu hinta: 9,80 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    4-5 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

Jos on jotakin, mistä saksalaiset ovat tunnettuja, niin se on heidän rakkautensa olueen. Heillä on jopa juhla, jonka yhdistämme ainoastaan juuri oluenjuontiin ja muuhun hauskaan.

Jos sinusta tuntuu, että sinulla on saksalainen sisälläsi, niin huudahda ”Prosit” ja kohota malja ystäviesi kanssa! Sillä juuri sitä ein prosit tarkoittaa – malja. Juhli oktoberfestia tänä vuonna, ja katso kuka teistä pysyy kauimmin pystyssä.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.