Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tiputusteline Pulloilla

1 / 1

Tiputusteline Pulloilla

69,90 €
Tyrmistytä ystäväsi ja sukulaisesi kutsumalla heidät halloweenjuhlaan, joka vie kaiken askeleen pidemmälle. Rekvisiittojen, koristeiden ja asujen ansiosta ei ole mitään rajoja sillä, kuinka pitkälle voit mennä, tai kuinka paljon voit muuttaa kotiasi.
Lue lisää
Tyrmistytä ystäväsi ja sukulaisesi kutsumalla heidät halloweenjuhlaan, joka vie kaiken askeleen pidemmälle. Rekvisiittojen, koristeiden ja asujen ansiosta ei ole mitään rajoja sillä, kuinka pitkälle voit mennä, tai kuinka paljon voit muuttaa kotiasi. Tämä rekvisiitta esittää tiputustelinettä pulloilla, juuri sellaista, joka kuuluu oikeastaan sairaalaan, kun joku on loukkaantunut tai sairas!

Tiputusteline Pulloilla är valmistettu metallista ja se toimitetaan osina, mutta se on helppo koota. Mukana tulee kaksi lasipulloa, jotka ripustat telineeseen pakkauksessa olevalla ripustusvälineellä.

Mukana tulee myös letkut, jotka voit kiinnittää pullojen korkkeihin, ja sitten otat vain letkun suuhusi ja juot tarvittaessa. Tiputustelineessä on pyörät alla, joten sitä on helppo siirrellä.

Pituus: 186 cm
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä