Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Uudenvuodenpaketti Happy New Year Kulta

1 / 1

Uudenvuodenpaketti Happy New Year Kulta

19,90 €
Ta-daa! Jos olet etsinyt kattauskoristeita ja sen sellaista uudenvuodenjuhlia varten, etsintäsi on päättynyt. Tästä saat kaiken kerralla yhteensopivassa uudenvuodenteemassa hohtavan kultametallin värisenä. Hienoa sen olla pitää! Uudenvuodenpaketti H
Lue lisää
Ta-daa! Jos olet etsinyt kattauskoristeita ja sen sellaista uudenvuodenjuhlia varten, etsintäsi on päättynyt. Tästä saat kaiken kerralla yhteensopivassa uudenvuodenteemassa hohtavan kultametallin värisenä. Hienoa sen olla pitää!

Uudenvuodenpaketti Happy New Year Kulta on hieno kattauspaketti kuudelle hengelle. Se sisältää lautaset, servetit, pillit ja mukit sekä viirinauhan ja kaksi riippuvaa koristetta. Kaikissa tuotteissa on yhtenäinen kultametallinen ja valkoinen Happy New Year -teema, joten lopputulos on niiiin upea kokonaisuus! Sinun ei tarvitse hankkia kuin aterimet, ja kattauksesi on täydellinen. Huomioithan, että kuvan pöytäliinat eivät sisälly tuotteeseen.


Uudenvuodenpaketti Happy New Year Kulta on kuudelle henkilölle ja sisältää:

  • 6 kpl
  • 6 kpl
  • 12 kpl
  • 20 kpl
  • 2-pakkaus 
  • 1 kpl

HUOM! Kuvan musta kaitaliina ja valkoinen pöytäliina eivät sisälly tuotteeseen! Mukana ei ole aterimia, mutta ne voi ostaa erikseen.

Vinkki! Tämän paketin kanssa yhteen sopii joka sisältää runsaasti uudenvuodenkoristeita, tai miksipä ei joka sisältää juhlavia biletarvikkeita 10 hengelle.
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä