Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Väriä vaihtava Kristallipallo Äänellä & Valolla

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Väriä vaihtava Kristallipallo Äänellä & Valolla

(0)
Kirjoita arvostelu
24,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    7-14 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partykungen
Taikuus ja kristallipallot kuuluvat halloweeniin. Pidä sitä asusteena noidan tai taikurin asussa tai käytä koristeena juhlissa. Kristallipallossa on sekä valot että äänet, jonka ansiosta on helppoa ja vakuuttavaa ennustaa vieraiden epätoivoiset tulevaisuudet. Tulevatko he kohtaamaan kamalan kuoleman? Kristallipallossa on voimaa.

Väriä vaihtava Kristallipallo Valolla & Äänellä esittää tyypillistä kristallipalloa, joka löytyy taikureilta ja noidilta. Maksimaalisen tehosteen saamiseksi se antaa sekä valoa että ääntä. Paristot tulee mukana.

Mitta: n. 20 cm.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.
>