Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

vidaXL 3 x 3W LED Spottivalot 9 cm

Ilmainen toimitus
vidaXL 3 x 3W LED Spottivalot 9 cm
vidaXL 3 x 3W LED Spottivalot 9 cm
vidaXL 3 x 3W LED Spottivalot 9 cm
vidaXL 3 x 3W LED Spottivalot 9 cm
vidaXL 3 x 3W LED Spottivalot 9 cm
57,98 €
 • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Tämä on kolmesta LED spottivalosta koostuva sarja lämpimällä valkoisella valolla. Spottivalojen värilämpöyila on lämmin valkoinen. Polttimojen käyttöikä on noin 50,000 tuntia, mikä on 50 kertaa pidempi kuin hehkulampujen käyttöikä. Nämä spottivalot eivät ole himmennettäviä ja ne sopivat ainoastaan sisäkäyttöön. Valojen teho on 1 W, mikä voidaan verrata 30 watin tehoisen hehkulampun tehoon.Spottivaloja voidaan asettaa huonekaluihin, seinään jne. luoden lämpimän ja viihtyisän ympäristön. Ne voivat kääntyä noin 30 astetta. Nämä valot voidaan helposti asentaa.Tuotetta pitäisi käyttää kuivissa olosuhteissa.
 • Spottivalojen määrä: 3
 • Halkaisija: 9cm
 • Syvys: 4.5 cm
 • Käyttöjännite: 100-240V AC
 • LEDien teho: 3 x 1W
 • Valoteho: 270 lumenia
 • Värilämpötila: Lämmin valkoinen (2800-3000K)
 • Kääntyvyys: noin 30 astetta
 • Kulma: 30 astetta
 • SKU:50026
 • EAN:8718475818328

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.