Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

vidaXL Spottivalo LED polttimo 4W 6 LEDiä 3 KPL

Ilmainen toimitus
53,98 €
 • Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
  5-8 Arkipäivää
  Ilmainen toimitus
 • Myyjä ja toimittaja VidaXL Europe

Seuraa tuotteen hintaa

Tätä LED spottivaloa voidaan laajalti käyttää ravintoloissa, hotelleissa, taidegallerioissa, sekä kaupallisissa tai kotikäyttöisissä kattokruunuissa, kristalli-, katto- tai seinävalaisimissa, jne.Lampun alhaisen virrankulutuksen ansiosta voit säästä sähkölaskussa. Sen käyttöikä on noin 15 kertaa pidempi kuin tavallisten hehkulampujen käyttöikä, se voi olla jopa 50.000 tuntia, joten se voi olla hämmästyttävä pitkän aikavälin investointi. Sen lämmönsiirto on myös alhainen. Lämpimän valkoisen valon avulla voit luoda kodikkaan tunnelman.Lamppu on helppo asentaa. Se ei ole himmennettävä.Toimitus sisältää 3 x 4 W LED spottivalot
 • Kappalemäärä: 3
 • Teho: 4W
 • Jännite: 110-240V AC
 • Valoteho: 220 lumenia
 • Valon väri: Lämmin Valkoinen
 • Värilämpötila: 3000 - 3200 K
 • Mitat: katso kuva
 • Käyttöikä: 50000 tuntia (15 kertaa pidempi kuin hehkulamppujen käyttöikä)
 • LEDien määrä: 6 LEDiä
 • Jokaisen LED-polttimon teho on yhtä suuri kuin 40 Watin hehkulampun teho
 • Katselukulma: 120 astetta
 • SKU:50149
 • EAN:8718475841937

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Toimitustietojamme ja aikataulut riippuvat toimitusosoitteestasi ja tilaamasi tuotteen tyypistäkin. Saadaksesi lisätietoja, katso toimitustiedomme. Teemme kaikkemme pitääksemme luvatun toimitusajan. Kuitenkin, joskus ennakoimattomissa tekijöistä johtuvat viiveet ovat väistämättömiä. Emme ole vastuussa viivästymisestä tai toimituksen epäonnistumisesta arvioidussa aikataulussa, jos se on kokonaan tai osittain aiheutunut olosuhteissa, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Mikäli kukaan ei ole toimitusosoitteessa paikalla vastaanottamassa pakettia, kuljettaja jättää saapumisilmoituksen, josta lukee pakettisi nykyinen sijainti, joka voisi olla naapurillasi. Vaihtoehtoisesti tilauksesi voi olla palautettu kuriirin johonkin varastoon ja ilmoituksesta lukee miten voit noutaa pakettisi sieltä tai miten voit järjestää paketin uuden toimituksen. Tuotteiden vahingon tai menetyksen riski pysyy meidän vastuullamme kunnes tuote saapuu sinulle (koska tuote on kokonaisuudessaan maksettu) tai ensimmäiseen toimitusyritykseen asti. Valitettavasti tällä hetkellä emme pysty toimittamaan saarille tai muille mantereesta erossa oleville alueille (kuten Ahvenanmaa). Toimituskulujen hyvitys voidaan suorittaa ainoastaan Kuluttajansuojalain etämyyntiä koskevan 200 luvun säännösten tai muun sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

takuuehdot

Takaamme sinulle, että kaikki sivumme kautta ostetut tuotteet, alkaen siitä päivästä, jolloin sait tuotteen haltuusi ja seuraavan kahden vuoden aikana, noudattavat olennaisilta osiltaan Sopimuksessa esitettyjä ominaisuuksia, ovat tyydyttäviä laadultaan ja sopivat käyttötarkoitukseen, johon tuollaista tuotteita yleisesti hankitaan. Tämä takuu kattaa kuljetuksen aikana esiintyviä vahinkoja ja myös tuotteen normaalikäytöstä aiheuttavia vahinkoja. Me tarjoamme sinulle, vahingosta riippuen, vaihtoosat, uuden tuotteen tai hyvityksen. Mikäli ostamasi tuote on vaurioitunut, älä eperöi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tämä takuu on olemassa muiden lakien ja asetusten vieressä, jotka ovat sovellettavia sinulle asiakkaana. Takuuoikeudesi lakkaa olemasta voimassa, jos muu osapuoli kuin valmistaja tai korjauspalvelu, joka ei ollut meiltä nimitetty, muuttaa tuotteen.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.