Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Tuote on lisätty ostoskoriin
product image

Viirinauha Numero 18 8M

Siirry kassalle

Samankaltaiset tuotteet

Viirinauha Numero 18 8M

(0)
Kirjoita arvostelu
-31%
Viirinauha Numero 18 8M
Viirinauha Numero 18 8M
2 €
Suositeltu hinta: 2,90 €
Osta turvallisesti

- Turvallinen ostos CDON:illa. Lue lisää

  • Arvioitu toimitusaika
    3-4 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Adlibris

18 vuotta täyttäminen saattaa olla suurinta, mitä elämässä tapahtuu. Silloin tulee aikuiseksi ja saa itse ottaa vastuun omasta elämästään.

Juhlista tätä iloista päivää ja korista onnellisen päivänsankarin juhlaa näillä viirinauhoilla. Älä kuitenkaan kerro, millaista elämä aikuisena todella on.

0.0

Perustuu 0 arvostelut

Katso lisää arvosteluja (-5)

toimitusehdot

Maksaako tuotteiden palauttaminen? Emme veloita palautusmaksua, mutta sinun tulee maksaa palautettavan lähetyksen postimaksu. 1.11.2018 alkaen perimme maksun noutamattomista lähetyksistä. Mikäli et nouda pakettiasi, veloitamme sinulta 8,90 euroa. Tämä maksu kattaa kuljetusmaksut sekä meille aiheutuneet ylimääräiset kulut. Jos haluat käyttää 14 vuorokauden palautusoikeuttasi, tulee paketti noutaa ja tehdä palautus.

Jos epäilet, että hintaa on muutettu virheellisesti ennen Black Friday -kampanjaa tai sen aikana, voit olla hintasankarimme ja ilmoittaa siitä meille täällä.
Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.