Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Viitta Musta Pöyheällä Kauluksella

1 / 1

Viitta Musta Pöyheällä Kauluksella

19,90 €
Sinäkin olet varmasti miettinyt, miksi menneiden aikojen kuninkailla oli viitta. Oliko linnassa kylmä ja heidän täytyi pitää itsensä lämpiminä? Ehkä heistä tuntui mukavalta, että jokin heilui tuulessa, kun he olivat seikkailuillaan? Tai ehkä on yksin
Lue lisää
Sinäkin olet varmasti miettinyt, miksi menneiden aikojen kuninkailla oli viitta. Oliko linnassa kylmä ja heidän täytyi pitää itsensä lämpiminä? Ehkä heistä tuntui mukavalta, että jokin heilui tuulessa, kun he olivat seikkailuillaan? Tai ehkä on yksinkertaisesti niin, että he tunsivat itsensä hallitsijoiksi seistessään korkealla kummulla ja tuulen hulmutessa viitassa niin, että he näyttivät kuin tarusta sormusten herrasta? Kukaan ei tiedä tarkkaa syytä viittaan, mutta luultavasti linnan lämpötilalla oli tekemistä asian kanssa.

Viitta Musta Pöyheällä Kauluksella on valmistettu polyesteristä, ja on itsestäänselvä valinta sinulle, joka haluat pukeutua pahuuden herraksi menneiltä ajoilta, kuninkaaksi tai viholliseksi, tai miksi vain. Hallitsijalla on oltava viitta. Niin se vain on. Tämä viitta on musta, siinä on pöyheä kaulus ja rinnalla mustat nahkajäljitelmäremmit, joilla sidot viitan yllesi.

One size (aikuisten koko).
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä