Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Vilkuttava Kissa

19,90 €
  • Varastosaldo: Löytyy varastolta
    Arvioitu toimitusaika Pikalähetys
    1-3 Arkipäivää
  • Myyjä ja toimittaja Partyking AB

Seuraa tuotteen hintaa

Vilkuttava kissa on täydellinen yhdistelmä kornia muotoilua ja kulttuuriperimää. Japanista alunperin oleva kissa on nyt suosittu ympäri maailman. Sanotaan että kissa tuo onnea, mutta pitääkö se paikkaansa? Katso itse! Voit helposti ostaa kissan ja asettaa sen hyllylle, ja katsoa mitä tapahtuu kun se vilkuttaa.

Vilkuttava Kissa on valkoinen kissa jossa on vihreitä, punaisia ja kullanvärisiä yksityiskohtia. Kun kissa käynnistetään aloittaa se vilkuttamisen yhdellä tassulla. Toimii 2 kpl AA-paristolla, eivät sisälly. Kissa on valmistettu muovista ja kooltaan noin 20 cm. Sisältää englanninkieliset käyttöohjeet.

Myydään kappaleittain.

Katso lisää arvosteluja (-5)

muut ehdot

- Palautuskulut 4,90 euroa (0 euroa reklamaation yhteydessä) - 14 päivän kuluessa noutamatta jätetystä paketista veloitetaan 19,50 euroa - Peruutusoikeus EI koske elintarvikkeita (syötävät tuotteet, esim. makeiset), peruukkeja, sukkia, sukkahousuja, aikuisten leluja, meikkituotteita, piilolinssejä ja muita intiimituotteita hygieniasyistä.

Samankaltaiset tuotteet

Olemme juuri sulkeneet chatin, mutta voit lähettää meille sähköpostia sen sijaan. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse ja yritämme vastata kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä. Täältä.