Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin markkinapaikka

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

On supertarjouksien kevät!

Kaikki tarjoukset

Ylioppilaskattaus Paketti Klassinen

1 / 1

Ylioppilaskattaus Paketti Klassinen

59,90 €
Ylioppilaaksi tuleminen on ihanaa aikaa vuodesta mutta aika, joka ei ole ihan yhtä mukava on viikko-ennen-juhlia-aika, jolloin suunnittelu ja järjestäminen on tehtävälistan päällimmäisenä. Jotta voisimme auttaa sinua hieman, olemme järjestäneet valmi
Lue lisää
Ylioppilaaksi tuleminen on ihanaa aikaa vuodesta mutta aika, joka ei ole ihan yhtä mukava on viikko-ennen-juhlia-aika, jolloin suunnittelu ja järjestäminen on tehtävälistan päällimmäisenä. Jotta voisimme auttaa sinua hieman, olemme järjestäneet valmiin kattauspaketin, jonka teemana on ruotsalainen ylioppilas. Tässä täydellisessä setissä on kaikki tarvitsemasi eli pahvimukit, pahvilautaset, servetit, juhlatikut ja pöytäkonfettia. Kaikki tuotteet sopivat yhteen toistensa kanssa ja ne kuuluvat samaan sarjaan.

Ylioppilaskattaus Paketti Klassinen on täydellinen setti sinulle, jolle värien yhteensovittaminen ja "mitä tarvitsen?" tuottavat vaikeuksia. Tällä setillä saat pahvilautaset, pahvimukit, servetit, juhlatikut ja konfetit samassa, jolloin sinun ei tarvitse stressata. Tietoja tuotteen materiaalista, koosta ja määrästä löydät viereisestä linkistä. Kaikki tuotteet sopivat toistensa kanssa yhteen ja se sopii noin 8 henkilön ryhmälle.
HUOM! Serpentiini, aterimet ja pöytäliina eivät sisälly, mutta ovat ostettavissa erikseen!


Paketti sisältää seuraavat tuotteet:
1 x  (Määrä: 8-pakkaus. Koko: 23 cm. Materiaali: Pahvi)
1 x  (Määrä: 8-pakkaus. Tilavuus: 330 ml. Materiaali: Pahvi)
1 x (Lukumäärä: 20-pakkaus. Mitat: 33 x 33 cm.)
1 x  (Määrä: 8-pakkaus. Koko: 15 cm. Materiaali: Pahvi/puu)
1 x  (Koko: 20 g. Materiaali: Pahvi)
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä