Palaa ylös

Pohjoismaiden suurin verkkokauppa

Toimitukset lähelläsi

Kanssamme jokainen voi tehdä hyviä diilejä

Turvallinen verkkokauppa vuodesta 1999

Zombinunna Rekvisiitta

1 / 1

Zombinunna Rekvisiitta

199,90 €
Tämä nunna on elänyt koko elämänsä kuten hyvä ihminen joutuakseen zombin puremaksi ja muuntumalla yhdeksi maailman pahimmista olennoista. Mikä epäonni! Sinulla on parempi onni, koska saat tämän pelkoa herättävän olennon halloweenjuhliisi. On aika pel
Lue lisää
Tämä nunna on elänyt koko elämänsä kuten hyvä ihminen joutuakseen zombin puremaksi ja muuntumalla yhdeksi maailman pahimmista olennoista. Mikä epäonni! Sinulla on parempi onni, koska saat tämän pelkoa herättävän olennon halloweenjuhliisi. On aika pelästyttää jokainen vieras ja tarjota heille halloweenilta, jota he eivät ihan heti unohda.

Zombinunna Rekvisiitta on koriste joka esittää zombia nunna-asussa. Se puhuu kauheita asioita, liikuttaa suutaan sekä käsiään ja sen silmät loistavat. Myös savukone sisältyy, savuneste ei sisälly. Varustettu on/off-kytkimellä ja astinlaudalla, joka aktivoi rekvisiitan kun sen päälle astutaan. Mitat noin 68 x 60 x 205 cm. Täytyy olla kytkettynä pistorasiaan toimiakseen, EU-adapteri tulee mukana. Valmistettu polyesteristä, muovista ja elektroniikasta. 

  • Mitat: Noin 68 x 60 x 205 cm
  • Materiaali: Muovi, polyesteri, elektroniikka
  • Ääni, valo ja liike
  • Savukone sisältyy
  • On/Off-kytkin, step-pad (astinlauta)
  • EU-adapteri tulee mukana
  • Sisältää käyttöohjeen
0
Kirjoita arvostelu ensimmäisenä

Vastaavia tuotteita

Tällä hetkellä chat-palvelumme on suljettu. Lähetä ystävällisesti sähköpostia, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yritämme vastata kaikkiin kysymyksiin 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä .