Sony MDR-ZX770BNB Musta NC BT

Sony MDR-ZX770BNB Musta NC BT
Lähetä ystävälle

-46%

€ 79
Ovh. € 149
Säästä uusi toivelista
Valitse koko ennen kuin lisäät tuotteen ostoskoriin.

Arvioitu toimitusaika:  2-5 arkipäivää

Postimaksu: € 2.95

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.
Liity ohjelmaan CDON+ ja osta tämä tuote postikuluitta
 • Langaton Bluetooth-suoratoisto
 • One touch -kuuntelulla aloitat toiston hetkessä
 • Digitaalinen taustahälyn poisto vähentää häiriöitä
 • Tehokaa basso Beat Response Control -muotoilulla
 • Handsfree-puhelut sisäänrakennetun mikrofonin kautta

Langattomat MDR-ZX770BN-kuulokkeet, joissa on taustahälyn poisto, tehokkaat elementit ja matalien bassotaajuuksien toisto, poistavat ympäristön melun ja antavat sinun nauttia musiikista rauhassa. Sisäisen Bluetooth®-yhteyden ja NFC One touch -tekniikan ansiosta voit unohtaa myös toisiinsa sotkeutuvat johdot.

Langaton Bluetooth®-suoratoisto

Suoratoista suosikkikappaleesi langattomasti Bluetooth®-yhteydellä. Näillä Bluetooth®-yhteensopivilla kuulokkeilla voit muodostaa yhteyden älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen, kuunnella musiikkia ja jopa hallita soittolistoja ja äänenvoimakkuutta suoraan laitteestasi.

One touch -kuuntelulla aloitat toiston hetkessä

NFC-tekniikan (Near Field Communication) ansiosta langallisia yhteyksiä ja monimutkaisia asennusprosesseja ei tarvita. Kosketa NFC:tä tukevalla älypuhelimella tai muulla laitteella kotelon N-merkkiä ja aloita kuuntelu. Eikö laitteessasi ole NFC-ominaisuutta? Ei hätää. Voit myös liittää laitteet toisiinsa manuaalisesti Bluetooth®-asetusten kautta. * Näytä yhteensopivat laitteet

Digitaalinen taustahälyn poisto vähentää häiriöitä

Digitaalinen taustahälyn poisto poistaa erilaiset taustaäänet ja parantaa musiikkinautintoa. Kuulokkeiden sisällä oleva mikrofoni poistaa taustaääniä yhdessä digitaalinen taustahälyn poiston kanssa. Kuulokkeet valitsevat parhaan tilan (lentokone, juna tai toimisto) älykkään ympäristöanalyysin perusteella. Kytke hälynpoisto käyttöön tai pois käytöstä käyttöpainikkeella. 

Dynaamiset neodyymielementit tuottavat tarkan äänen

Kevyet ja dynaamiset 40mm:n neodyymielementit takaavat voimakkaan ja rytmisen bassontoiston vaativimmissakin kappaleissa. Niiden erityisen herkän kalvon ansiosta voit säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuuden lujemmalle ja nauttia silti selkeästä ja tarkasta äänentoistosta koko taajuusalueella.

Voimakas ja selkeä ääni korkealla herkkyydellä

Korkean herkkyyden (100 dB/mW äänikaapelilla, 98 dB/mW hälynpoistoa käytettäessä) ansiosta kuulokkeet muuntavat sähkön tehokkaasti äänisignaaleiksi. Vähemmän herkkiin kuulokkeisiin verrattuna kuulet voimakkaamman äänen koko kuuloalueella, kun kuuntelet musiikkia samasta lähteestä ja samalla äänenvoimakkuudella.  

Tehokaa basso Beat Response Control -muotoilulla

Beat Response Control -tekniikka takaa tiukan ja syvän bassontoiston, minkä ansiosta se soveltuu täydellisesti alaääniin keskittyviin musiikkityyleihin. Ilma-aukko maksimoi ilmavirran matalalla taajuusalueella ja optimoi kalvon tehokkuuden, jotta bassorytmit toistetaan tarkemmin.

Suosittujen AAC- ja aptX-koodekkien tuki

Nämä kuulokkeet tukevat suosittuja ja laadukkaita koodekkeja, kuten iPhone-/iOS-käyttäjien AAC:tä ja tinkimättömän langattoman äänentoiston takaavaa aptX®-muotoa. aptX®-koodekki pienentää äänitiedostojen kokoa ja mahdollistaa näin puhtaan langattoman äänen lähettämisen Bluetooth®-yhteyden kautta.

Pehmeät korvatyynyt parantavat kuuntelumukavuutta

Täydellisen mukavaa kuuntelua Kuulokkeiden pehmustetut kuulokekupit peittävät koko korvan, joten voit nauttia suosikkialbumeistasi mukavasti kokonaisuudessaan.

Handsfree-puhelut sisäänrakennetun mikrofonin kautta

Jos rentoudut olohuoneessa tai puutarhassa, kun sinulle soitetaan, voit vastata kätevästi koskematta puhelimeen. Muodosta Bluetooth®-pariliitos puhelimen ja kuulokkeiden välille ja käytä sisäistä mikrofonia jutteluun.

Kuuntele vakiona tulevalla äänikaapelilla

Haluatko kuunnella musiikkia ilman Bluetooth®-liitäntää? Liitä vakiona toimitettu äänikaapeli kuulokkeisiin ja musiikkisoittimeesi, ja nauti loistavasta äänenlaadusta. Kaapeli on 1,2 metriä pitkä ja suunniteltu kestämään jokapäiväistä käyttöä. 

Mukava ja kestävä liukusäädin ruostumattomasta teräksestä

Kuuntele musiikkiasi mukavasti. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu liukusäädin sangassa helpottaa sopivan istuvuuden löytämistä ja kestää hyvin myös matkakäyttöä.  

Tekniset tiedot

Kaiutinelementti - 40 mm, dynaaminen – kalottityyppi 
Kotelomalli - Suljettu, dynaaminen 
Magneetti - Neodyymi 
Impedanssi (ohmi) - 23 ohmia (virta kytketty) (langallinen); 50 ohmia (virta katkaistu) (langallinen) 
Taajuusvaste - 8–22 000 Hz, 8–22 000 Hz (langallinen) 
Herkkyydet (dB/mW) - 98 dB/mW, virta katkaistu 100 dB/mW (langallinen), VIRTA KYTKETTY 98 dB/mW (langallinen);
Äänenvoimakkuuden - säätö Kyllä 
Johdon pituus - 1,2 m 
Liitin - Kullattu L-mallinen stereominiliitin 
Käyttöaika - Enintään 13 tuntia (Bluetooth® ja hälynpoisto käytössä) 
Latausaika - Noin 2,5 tuntia (täysi lataus) 
Beat Response Control -tekniikka - Korvan peittävä, Sankakuulokkeet

Mikrofoni

Mikrofonityyppi - Elektreettikondensaattorimikrofoni
Johtomikrofonin suuntaus - Suuntaamaton

Sisältyy toimitukseen

Lisävarusteet - DC 3,7 V: Sisäänrakennettu ladattava litiumioniakku


Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Tuotemerkki Sony
Langaton true
Kuulokkeen design Fullsize
Mikrofoni true
Melunpoisto true
Äänityyppi Stereo
Alla olevan tiedon tarjoaa CNET, CDON.COM ei voi taata tietojen oikeellisuutta.
Arvostelujen määrä: 1 Keskiarvosana: 4
0%
100%
0%
0%
0%

Parisen viikkoa ollut käytössä ja olen tyytyväinen tuotteeseen. En ole mikään kultakorva, joten tuskin osaan sanoa äänenlaadusta mitään hifistejä tyydyttävää, mutta omaan korvaan kaikki kuulostaa kohtuullisen hyvältä: puhe, musiikki. Kokeilin hetken aikaa toisenmerkkisiä bluetooth-kuulokkeita ennen näitä ja niissä pisti heti merkille, että esim. äänikirjoja kuunnellessa alkoi jonkinlainen taustakohina heti kun kirjan laittoi pyörimään. Näissä kuulokkeissa ei moista kohinaa kuule. Musan kanssa laatu on myös ihan jees; basso tuntuu riittävän tanakalta. Se pitää mainita, että välilä biiseissä tuntuu tulevan pientä naksuntaa, mutta koska suurin osa kuunneltavista biiseistäni on ei-hifi-laatuista mp3:ea voi vika olla siellä. Äänikirjoja (Audible/Storytel) kuunnellessa en ole huomannut naksumista.

Itsellä on varsin isohko pää (60 cm näyttää olevan ympärysmitta), mutta kuulokkeet eivät vaikuta liian pieniltä, eivätkä paina kovin pahasti lasien kanssa; eivät ainakaan itsellä varsin paksujenkaan sankojen kanssa. Korvat tosin hikoilevat tyynyjen sisällä hieman, mutta taitaapa olla ihan nomaalia. Käytin tänään juuri kuulokkeita 5 h duunaillessa koneen ääressä, eivätkä korvat tulleet kipeiksi, toisin kuin esim. langallisten Kossin PortaPro-kuulokkeiden kanssa (jotka toki paljon halvemmat). Nämä kuulokkeet kai luetaan over-ear-malleiksi (vaikka CDONin otsikossa puhutaan on-earistä; Sonyn pakkauksessa itsessään puhutaan around earistä), koska korvat ovat luurien sisällä, eivätkä kuulokkeet paina korvalehtiä lasien sankojen päälle, kuten noissa korvien päällä kokonaan lepäävissä on-ear-kuulokkeissa tapahtuu.

Olen käyttänyt kuulokkeita vain kotona, jossa ei kauheasti hälyä ole, joten en osaa oikein sanoa taustahälyn poiston toimivuudesta mitään; koitin sitä imuroidessa, mutta en huomannut eroa, ja pidänkin normaalisti toimintoa pois päältä. Kuulokkeet eristävät over-eariytensä (tai around-eariytensä) takia ulkopuolisia ääniä hieman, mutta eivät kovin paljoa, mikä on itselle plussaa, kun en halua olla täysin eristyksissä. Esim. kuulen näppisäänet tässä juuri helposti kirjoittaessa pöytäkoneen näppiksellä, eikä tuo taustahälyn poistokaan niitä poista.

Puheluja olen soittanut vain pari, mutta vastapuoli tuntui kuulevan ihan hyvin; omaan korvaan soittajan ääni toki kuului mainiosti. Äänensäätö- ja biisin pysäytys jne. -napit toimivat kätevästi ja niitä tottuu käyttämään nopeasti. Mikäli jollain on samanlaista käyttöä kuin itsellä niin voin sanoa, että kuulokkeilla ohjataan aina viimeisimpänä käytössä olevaa audio-appiä, esim. Rocket Playeriä, Audiblea tai Storyteliä. Tosin voi olla lähinnä puhelinkohtainen juttu; itsellä käytössä Samsung S8.

Mainittakoon, että ainakaan itsellä bluetooth-kantavuus ei ole yhtä hyvä kuin joissain toisissa käyttämissäni bt-kuulokkeissa. Näissä yhteys sammuu helposti, kun etäisyys on n. 7-10 m ja välissä kaksi väliseinää; en toki itse pidempää matkaa kaipaakaan. Lähempänä yhteys pysyy toki hyvin päällä.

En ole vielä testannut miten pitkään akku kestää täydellä latauksella, mutta 5 h menee helposti ja toki tuotetietojen mukaan reippaasti yli 10 h. Olen joissain arvosteluissa nähnyt arvostelua siitä miten vaikea on vaihtaa äänenlaatua, kun se tapahtuu kuulokkeita käynnistettäessä. Eipä tuo kovin vaikea operaatio ole, ja tuskin sitä kovin usein muutenkaan tehdään.

Kaiken kaikkiaan olen varsin tyytyväinen kuulokkeisiin, ja tällä hetkellä oikea pistemäärä olisi varmaan 4,5.

-

Vakuutusehdot

 • Korjaus tai korvaava tuote vastaavalla suorituskyvyllä.
 • Korvaus johtuen äkillisistä, odottamattomista ja ulkoisista tapahtumista, kuten putoaminen, ruhjoutuminen, kosteus/vesi, salamanisku/ukkonen/jännitepiikki.
 • Korvaus toimintahäiriöistä, joita takuu tai reklamaatio-oikeus eivät korvaa.
 • Matkapuhelimissa omavastuu on 39 €. Muiden tuotteiden kohdalla vakuutus on voimassa ilman omavastuuta.
Lue täydet vakuutusehdot

Lähetä ystävälle

Osamaksu

Tämän tuotteen osamaksuvaihtoehdot ovat:

 • 22 € /kk - 6 kk, 0% korko (€ 29.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 14 € /kk - 12 kk, 0% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)
 • 8 € /kk - 36 kk, 14.95% korko (€ 39.95 avausmaksu, € 3.95 käsittelykulut)

Kustannusarvio ei sisällä avausmaksua tai käsittelykuluja

Klikkaa Osta-nappia ja valitse osamaksuvaihtoehto kassalla.

Lisätietoja »