Battlefield 2142 Delux Edition (DVD-ROM) (PC)

Battlefield 2142 Delux Edition (DVD-ROM) (PC)
  • Tätä luokitusta sovelletaan, kun väkivalta (tai seksuaalinen toiminta) esitetään tavalla, joka näyttää samalta kuin tosielämässä. Tämän ikäryhmän nuorten oletetaan jo pystyvän käsittelemään voimakkaampaa kiroilua sekä tupakoinnin, huumeidenkäytön ja rikollisuuden esittämistä.
Lähetä ystävälle

Lähetä ystävälle

€ 10.95 Väliaikaisesti loppu

Tuotteen myy CDON.COM

Tämän tuotteen toimittaa CDON.COM.

Aktivoi tilanteen seuranta antamalla sähköpostiosoitteesi ja klikkaa lähetä. Saat ilmoituksen sähköpostiosoitteeseesi kun tuote on tilattavissa

Vuonna 2142 uusi jääkausi on heittänyt maailman kaaoksen partaalle. Jääpeiton ulkopuolelle jäänyt maaperä ei riitä kattamaan koko maapallon tarpeita. Yhtälö on selkeä ja brutaali: vahvat elävät.

Battlefield 2142 pelaajat valitsevat puolensa keskenään kisaavien sotilaallisten supermahtien joukoista. EU:n (European Union) joukot ovat saaneet vastaansa uudelleen valtaan nousseen PAC:in (Pan Asian Coalition) joukot henkiinjäämistaistelussa.

Pelaajat saavat käyttöönsä arsenaalin järisyttävän tehokkaita uuden aikakauden hi-tech aseita. Joukoilla on käytössään mm. edistyneitä rynnäkkökivääreitä, häivelaitteita sekä liikkuvia taisteluyksiköitä. Massiiviset Battle Walkerit edustavat uuden sodan aikakauden tehokkainta ja dominoivinta maa-aselajia kun taas ilma-aselajin herruudesta taistellaan 1900-luvulla eläneille ainoastaan scifi-tarinoissa esiintymisiä tehneillä todella tuhovoimaisilla ja monipuolisilla häkkyröillä. Uuden arsenaalin myötä pelkällä lihas- tai tulivoimalla ei ole enää 2100-luvulla suurinta mahdollista merkitystä - taistelutannerta hallitaan jälleen älyllä ja taktiikalla. Kaiken sotaelektroniikan keskellä taisteluissa nousee arvoonsa erilaiset EMP-aseet (Electro Magnetic Pulse) sekä älymiinat.

Pelissä on edellisistä Battlefield -sarjan osista tuttuun tapaan panostettu erittäin paljon moninpeliin. Edistynyt 64 pelaajan sotatanner elää ja liikkuu kun ihmisvastustajat taistelevat keskenään perinteisesti ryhmänjäseninä tai BF 2:ssa tutuksi tulleina komentajina (Commander Mode), jotka johtavat taistelun kulkua ylävinkkelistä käsin.

Ensimmäistä kertaa Battlefield -sarjan historiassa BF 2142 lanseeraa moninpeliin kokonaan uuden pelityypin omassa genressään. Uusi Titan Mode tulee klassisen Conquest Moden rinnalle. Titan Modessa pelaajien tulee tuhota vastustajan Titan - massiivinen ja raskaasti aseistettu ja panssaroitu lentävä taistelulaiva. Samalla tietenkin omaa Titania puolustaen. Titanin tuhotakseen pelaajien pitää saumattomalla yhteistyöllä ensin elimoida aluksen suojat jonka jälkeen taistelu siirtyy aluksen sisätiloihin ja lopulta sen sisimpään, jossa aluksen voimanlähde räjäytetään. Tämä uusi innovatiivinen pelimuoto tuo uuden ulottuvuuden Battlefield -pelisarjan pelityyliin koska tavoitteiden täyttämiseksi koko tiimin pitää tehdä saumatonta yhteistyötä samalla kun taistelun taktiikkapuoli pitää olla kunnossa.

Virtuaalisella taistelutantereella saavutetun menestyksen myötä pelajaat pääsevät ylenemään sotilasarvossa ja saavat avattua lukittuja ominaisuuksia (uusia aseita, urhoollisuustunnustuksia yms).

  • Voita laajamittaisessa taistelussa vihollisen komentajan hallitsema massiivinen ilma-alus Titan. Sinun on tuhottava aluksen suojat, noustava alukseen, taisteltava tiesi sen reaktoriytimeen ja räjäytettävä se sisältä samaan aikaan, kun puolustat omaa Titaniasi.
  • Koe täysimittainen taistelu Battlefieldin legendaarisessa nettimoninpelissä, jossa on parhaimmillaan samanaikaisesti 64 pelaajaa. (Vaatii internet-yhteyden toimiakseen)
  • Voittaja saa saaliin! Varusteet, mitalit ja muut palkinnot saa pelissä tosiajassa. Valitse, minkä unlockin haluat käyttöösi ja saat sen heti seuraavalla kerralla synnyttyäsi uudelleen. 2142:ssa on viisi kertaa enemmän unlockeja kuin BF2:ssa.
  • Pelaaja voi kehittää kykyjään yli hahmoluokkarajojen. Voit tehdä sotilaastasi omaa pelityyliäsi vastaavan kokonaisuuden.
  • Pelaajat hallitsevat taistelutantereella tallustavia Battle Walkereita ja futiristisia "koptereita", jotka partioivat taivaalla. APC:t ja vikkelät tiedusteluajoneuvot pitävät toiminnan nopeana, kiivaana ja yllätyksellisenä.
  • EMP-kranaatit, tulitukiaseet, älymiinat ja muut uudistetut aseet muuttavat taistelutantereen aivan uudenlaiseksi.
  • Taistele 2100-luvun ympäristössä Minskistä Pohjois-Afrikkaan, kun jäämassa vyöryy kohti etelää.
Kategoria: Toiminta, FPS  Expansion pack: Ei  
Julkaisupäivä: 30-04-2010  Arvioitu toimitusaika: Väliaikaisesti loppu 
Tuotenumero: 3000825689  Valmistaja: Dice 
Arvostelujen määrä: 0 Keskiarvosana: 0
0%
0%
0%
0%
0%